FOTO Capitala, blocată de dricuri și de ambulanțe. Cozi la pompe funebre și la UPU

salvare-ambulanta-8.jpg

foto: Blitz / Click.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Imagini cumplite surprinse în cursul zilei de joi, de fotoreporterii Click! Cozile formate de ambulanțe în fața spitalelor au devenit o obișnuință însă, mai nou, peisajul sinistru este completat și de numărul mare de mașini mortuare.

În București au fost confirmate joi 3.018 cazuri noi de Covid, rata incidenței ajungând la 16,50 la mie. Tot joi, parcarea spitalului Floreasca a fost plină de ambulanțe și de medici în echipamente de protecție Covid, roind în jurul Salvărilor. Aglomerație, din nefericire, și în fața centrelor de pompe funebre, de unde dricurile pleacă spre morgile spitalelor.

  • foto: Blitz / Click.ro
  • foto: Blitz / Click.ro
  • foto: Blitz / Click.ro
  • foto: Blitz / Click.ro
  • foto: Blitz / Click.ro
  • foto: Blitz / Click.ro
  • foto: Blitz / Click.ro
  • foto: Blitz / Click.ro
  • foto: Blitz / Click.ro
  • Maximize

1/9

Firmele de pompe funebre lucrează la foc automat

”În ultima perioadă parcă nu mai facem faţă. Nu-mi amintesc o perioadă similară cu aceasta şi suntem în domeniu de 15 ani”, a declarat un administrator de firmă de pompe funebre, pentru observatornews.ro.

În Târgu Cărbuneşti, din judeţul Gorj, s-au eliberat atât de multe certificate de deces, încât au rămas fără registre. ”Numărul de decese care a crescut în ultima perioadă ne-a făcut să epuizăm acum câteva zile acele registre în care se consemnează aceste decese şi a trebuit să aducem altele”, declară Dănuţ Birău, primar Târgu Cărbuneşti, pentru Observator. 

salvare-ambulanta-12.jpg

foto: Blitz / Click.ro

Urziceni, municipiul cu cea mai mare incidenţă

Autoritățile au anunțat joi că, potrivit datelor existente la ora 10.00, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat peste 16.000 de cazuri noi de COVID-19 şi au fost raportate 448 decese.

Un număr de 273 de oraşe şi municipii au incidenţa cazurilor de COVID-19 peste 3, pe primul loc fiind oraşul Bragadru, din judeţul Ilfov, cu rata infectărilor 20,46, iar pe ultimul loc, municipiul Salcea (jud. Suceava), cu incidenţa 3,07. Urziceni este municipiul cu cea mai mare incidenţă, 18,05. În cazul comunelor, pe primul loc al listei, care are 1.929 de  poziţii, se află Brănişca, din jud. Hunedoara, unde incidenţa este 33,33, urmată de Malu, din judeţul Giurgiu, cu 26,13.

Citește și:

VIDEO Ambulanțele stau la coadă în curtea Spitalului Universitar. Nu mai există locuri pentru pacienții COVID

Imagini sumbre la morga Spitalului Universitar din București. Morții COVID sunt prea mulți și depozitați pe holuri

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5