Fostul Principe Nicolae a rămas fără permis de conducere din cauza vitezei! A primit și o amendă usturătoare

principe-nicolae.jpg

Nepotul Regelui Mihai I, fostul Principe Nicolae, s-a ales cu permisul suspendat și cu amendă, după ce a încălcat limita de viteză în localitate
Foto: Facebook

Fostul Principe Nicolae al României a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile, după ce a circulat cu 112 kilometri la oră în localitatea Băiculeşti, judeţul Argeş.

Nepotul Regelui Mihai, Nicolas Medforth-Mills, a fost surprins de poliţişti în timp ce circula cu 112 kilometri la oră pe DN 7 C, în localitatea Băiculeşti din judeţul Argeş, potrivit unor surse judiciare, citate de News.ro

Pentru că a circulat cu viteză exesivă într-o zonă cu restricţie de 50 de kilometri la oră, fostul Principe s-a ales cu permisul suspendat pentru 90 de zile şi a primit o amendă usturătoare de 1.350 de lei. Potrivit unor surse locale, Nicolae Medforth-Mills avea 112 km/h când a trecut pe DN 7C, prin localitatea Băiculeşti. Fostul Principe al Casei Regale a României  nu a comentat încă pe marginea subiectului.

 

 

Loading...

Citește și

  • mirii nicolae si alina binder

    Cununia religioasă a fostului principe Nicolae cu Alina Binder a început, conform programului, la 14.30. Mireasa poartă o rochie albă, cu spatele gol, iar pe cap poartă o diademă discretă, cu motive florale, un detaliu care ne trimite cu gândul la o adevărată nuntă regală. Primii invitați au început să sosească la Biserica Sf. Ilie din Sinaia de la ora 13.

  • După ce una dintre fostele iubite ale nepotului Regelui Mihai I, Nicoleta Cîrjan, a susținut, în repetate rânduri, că are o fetiță alături de acesta, cei doi au primit, într-un final, vestea care a „făcut lumină”: rezultatele testului ADN. Cel care a făcut marele anunț a fost chiar fostul Principe Nicolae al României, care și-a anunțat urmăritorii prin intermediul rețelelor de socializare că este, într-adevăr, tătic.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1