Fostul Principe Nicolae, detalii despre nuntă! Când și unde va avea loc ceremonia

untitled_1.png

Foto
Fostul Principe Nicolae și Alina Binder se vor căsători religios în toamnă
Foto:Arhivă personală Alina Binder

Fostul Principe Nicolae și soția sa, Alina Binder au oferit un interviu unei publicații franceze, semn că popularitatea lor este în creștere atât în țară, cât și peste hotare. Îndrăgostiții au vorbit despre căsătoria civilă care a avut deja loc, planurile din viitorul apropiat, dar și despre durerea pe care a resimțit-o fostul principe la trecerea în enființă a omului pe care l-a admirat atât de mult.

Nicolae al României şi soţia sa, Alina, au stabilit data nunţii pentru luna septembrie. După cununia civilă, care a avut loc în luna octombrie 2017 în Anglia, slujba religioasă va avea loc în România. Cei doi au acordat un interviu revistei 'Point de Vue' în care au vorbit cu sinceritate despre cum a decurs cununia civilă, dar și despre speranțele lor pentru viitor. Alina a dezvăluit că, în cadrul cununiei civile, a purtat un costum național transilvănean, moștenit chiar de la bunica sa.

untitled.png

Foto
Alina Binder se va cununa religios cu fostul Principe al României în toamna acestui an
Foto:Arhivă personală

Unul dintre subiectele delicate care au fost abordate în interviu a fost reprezentat de decesul bunicului fostului principe. Nepotul Regelui Mihai a rememorat, cu multă durere, ziua în care bunicul său a fost condus pe ultimul drum, și a declarat că moartea suveranului a reprezentat un punct de cotitură, dar și o filă importantă de istorie a României. Nicolae a mărturisit că bunicul său era un model pentru el, mai ales prin prisma valorilor pe care le promova și le apară cu atât de multă demnitate. 

cu_regele_mare.jpg

FOTO
Fostul Principe Nicolae, alături de bunicul său, pe care l-a considerat un model
Foto:Arhivă personală

 „Cred că România a conştientizat, în sfârşit, ceea ce a reuşit bunicul meu să realizeze pentru istoria sa. Opiniile, amintirile şi emoţiile pe care fiecare le-a avut vizavi de acele vremuri au devenit foarte concrete în acele zile. (…) Pentru mine, a fost evident un moment dureros, care a fost îngreunat şi de faptul că n-am putut să-mi iau adio de la el. (…) Bunicul meu a dat totul ţării sale, într-un moment critic. El reprezenta valori morale foarte puternice. Să-i vezi pe tineri stând zece ore la coadă pentru un singur minut în faţa sicriului său este pentru mine un semn că putem construi un viitor mai bun pentru România”, au fost spusele fostului principe.

principesa.jpg

foto
Custodele Coroanei nu are o relație bună cu fostul principe
Foto: Mihai Ionescu

Mai mult decât atât, nepotul Regelui Mihai a recunoscut că nu se află în relații foarte bune cu Custodele Coroanei, dar că speră ca în viitor, situația să fie diferită și să reușească să își recapete titlul și drepturile care i-au fost retrase. ”Din păcate, relaţiile dintre noi nu sunt bune şi asta n-a fost alegerea mea. Ultima oară ne-am întâlnit la finalul lunii ianuarie, la parastasul de 40 de zile al bunicului meu. Am încercat să mă port cu respect, dar n-am schimbat niciun cuvânt. Nici în prezent nu există comunicare între noi, nici cu mătuşa mea, nici cu mama mea”, a spus Nicolae.

Loading...

Citește și

  • foto

    Fostul principe Nicolae este o persoană discretă care trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără pasionată de aviație. Nepotul regelui Mihai I a anunțat cu câteva luni în urmă că și-a găsit aleasa inimii, iar inelul cu care a cerut-o de soție este unul desprins din povești, având inscripționat un mesaj important pentru cei doi îndrăgostiți.

  • principe nicolae sotie alina maria binder

    Fostul Principe Nicolae a fost un monument de durere la înmormântarea Regelui Mihai, bunicul său, iar imaginile spun mai mult decât o mie de cuvinte. Singura alinare a tânărului în aceste momente grele a fost soţia sa, Alina Maria Binder, despre care până de curând se ştia că îi este doar logodnică. Cei doi se pare că s-au căsătorit în secret. Deşi Nicolae si-a pierdut dreptul de a emite pretenţii la coroană, Casa Regală şi-a dat acordul pentru nuntă, încă de pe vremea când Regele Mihai trăia.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1