Fosta iubită îi cere Principelui Nicolae să recunoască fetiţa: “Numai în urma testului ADN”

Ultima actualizare:

    Fostul Principe Nicolae va recunoăaște paternitatea copilului doar în urma unui test ADNFoto Facebook
Fostul Principe Nicolae va recunoăaște paternitatea copilului doar în urma unui test ADNFoto Facebook

Nicoleta Cîrjan, fosta iubită a fostului principe Nicolae a rămas însărcinată cu acesta anul trecut, în timpul unui tur pe bicicletă prin România. Fostul principe refuză însă acceptarea copilului și i-a cerut Nicoletei un test ADN, dar ea a refuzat.

Nicoleta Cîrjan a declarat că s-a simțit dezamăgită de comportamentul ignorant al fostului principe Nicolae și din această cauză a preferat să țină identitatea tatălui copilului ascunsă. 

"Pe parcursul anului 2016 doamna Nicoleta Cîrjan m-a anunţat prin corespondenţă scrisă că sunt tatăl copilului ei. În scopul probării declaraţiilor, am invitat-o împreună cu fiica sa, pentru testul de paternitate (testare ADN), la Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici din Bucureşti, singura instituţie abilitată să efectueze în mod ştiinţific un astfel de test. Doamna Nicoleta Cîrjan nu a dat curs acestei solicitări şi nici celor ulterioare. Mai mult decât atât, până la data prezentului comunicat, nu a fost declanşat niciun proces civil de stabilire a paternităţii, la instanţa competentă. Dacă, în urmă unui test efectuat la Institutul Naţional de Medicină Legală Mînă Minovici rezultă că sunt tatăl copilului doamnei Cirjan, prin declaraţie notariala de recunoaştere a paternităţii, îmi voi asumă toate obligaţiile legale care rezultă din această situaţie. Având în vedere că până în acest moment nu există nicio hotărâre judecătorească definitivă de stabilire a paternităţii sau declaraţie notariala de recunoaştere a paternităţii din partea mea, apreciem că orice alte afirmaţii legate de acest subiect sunt nefondate", a scris fostul principe pe contul său de Facebook, potrivit Adevărul.ro.

Nicoleta cîrjan ar fi rămas însărcinată în urma unui tur pe bicicletă alături de Principele Nicolae
Nicoleta cîrjan ar fi rămas însărcinată în urma unui tur pe bicicletă alături de Principele Nicolae

Nicoleta Cîrjan susține că nu a vrut decât să protejeze imaginea Principelui Nicolae

La rândul ei, Nicoleta Cîrjan se apără și susține că nu a făcut publică identitatea tatălui copilului tocmai pentru a-i proteja imaginea publică a acestuia.Mai mult decât atât, a fost chiar ea cea care i-a cerut Principelui Nicolae să facă testul de paternitate la Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici din Bucureşti sau la o clinică privată acreditată. 

"Am vrut să fie linişte, pace şi discreţie, dar se pare că nu s-a putut. De dragul adevărului şi al corectitudinii, las aici răspunsul trimis pe e-mail la solicitarea avocatului domnului Nicholas Medforth Mills din data de 03.09.2016, aceasta fiind unica mea poziţie faţă de subiect. Aşa cum rezultă şi din corespondenţa noastră anterioară referitoare la efectuarea testului de paternitate de către clientul dumneavoastră, i-am solicitat în repetate rânduri efectuarea acestui test atât la Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici din Bucureşti, cât şi la o clinică privată acreditată, dar clientul dumneavoastră a refuzat efectuarea acestui test şi la o clinica privata acreditată. Nu am făcut public faptul că dl. Nicholas Medforth-Mills este tatăl copilului meu, adresa dvs fiind de intimidare şi chiar jignitoare, în conditiile în care i-am solicitat de atâtea ori clientului dvs să colaboram în discreţie şi să efectuăm testul de paternitate şi la o clinică privată, pentru a pune capăt acestei situaţii. Mai mult decât atât, faptul că am ţinut secretă identitatea tatălui şi nu am dat curs solicitărilor mass-media de a vorbi pe aceasta temă, pentru a proteja imaginea clientului dumneavoastră, mi-a adus mie prejudicii de imagine şi de reputaţie. Îmi rezerv dreptul de a introduce la instanţele judecătoresti acţiunea în stabilirea paternităţii când voi considera eu, acţiunea fiind imprescriptibilă", a declarat fosta iubită a Principelui Nicolae, potrivit sursei citate.

Nicoleta Cîrjan, alături de fiica sa, Iris Anna
Nicoleta Cîrjan, alături de fiica sa, Iris Anna

Fostul principe Nicolae a respins-o pe iubita sa atunci când a aflat că e însărcinată

”Când i-am trimis o poză cu burtica, de Crăciun, mi-a dat block pe Facebook”, a mărturist tristă Nicoleta Cîrjan, fără să precizeze că ar fi vorba despre Principele Nicolae. ”Nu vorbesc despre tatăl copilului și las pe fiecare să creadă ce vrea, fiindcă el, de fapt, nu există. Nici măcar nu mă mai tem că nu o să împărțim bucuriile și responsabilitățile creșterii unui copil sau că o va traumatiza pe fiica mea cu lipsa lui de interes. Știți deja, mulți dintre voi, povestea mea cu copilul apărut pe neașteptate, refuzul tatălui de a se implica și decizia mea de a-mi asuma singură sarcina și creșterea copilului. Am luat decizia cu greu, dar cu inima deschisă, fără nici o așteptare de la tată sau familia acestuia”, a scris Nicoleta Cîrjan pe blogul său.

Regele Mihai l-a exclus pe Princpele Nicolae din linia de succesiune din cauza neasumării responsabilităților sale 

Regele Mihai l-a exclus pe Principele Nicolae de pe linia de succesiune a Caseri Regale la scurt timp după ce a aflat că urma să devină tată. Ceea ce l-a nemulțumit însă pe Majestatea Sa nu a fost faptul că s-a implicat într-o relație cu o femeie oarecare, ci pentru că în calitate de moștenitor al unui titlu regal, nu și-a asumat responsabilitatea consecințelor unei relații pasagere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net