Fost primar, judecat pentru ca ar fi violat o minoră cu probleme psihice

Ultima actualizare:

    Bătrânul a încercat să arunce vina asupra complicilor săi dar anchetatorii nu s-au lăsat păcăliți
Bătrânul a încercat să arunce vina asupra complicilor săi dar anchetatorii nu s-au lăsat păcăliți

Este un bătrân ajuns la 83 de ani, cu părul alb, a condus ani de zile o comună din judetul Suceava dar acum riscă să înfunde pușcăria pentru pedofilie. Motivul? Împreună cu doi tineri din localitate, suspectul a abuzat o minoră cu probleme psihice a fost violata de trei barbati, printre care si fostul primar al localitatii scrie monitoruldesuceava.ro

Alexandru Mirăuță, fostul primar din Solca, in varsta de 83 de ani, a fost pus deja sub acuzare pentru violul unei minore cu grave probleme psihice. Fapta s-ar fi petrecut în luna mai a acestui an și din ancheta procurorilor a rezultat că fostul edil nu doar că a permis ca fapta sa aiba loc în casa lui, ci a și participat activ la viol.

Potrivit anchetatorilor, minora de 15 ani, internata in Centrul de Plasament „Mihail si Gavril” Solca, a fost acostată în apropierea institutiei de doi tineri, unul dintre ei internat si el in acelasi centru. Fata este diagnosticata cu grave tulburari de comportament cu pulsiuni, fenomene anxioase si intelect la limita, fiind sub tratament medical psihiatric.

Baietii i-au cerut fetei sa mearga cu ei la locuinta batranului, pentru a intretine relatii sexuale contra sumei de 150 de lei. Pentru că fata a refuzat, ea a fost amenințată și a cedat. Pentru a o convinge, suspecții i-au spus că oricum nu va face sex cu bătranul ci doar îl vor insela si îi vor lua banii. Toti trei au ajuns la locuinta lui Mirauță, unde batranul ar fi scos trei sticle de vin si ar fi plecat sa faca rost de bani. Cei doi tineri au început să bea în curtea locuinței si i-au propus minorei să bea și ea, pentru a face intrecere. Fata a baut cinci pahare de vin, moment in care si-a pierdut conștiința.

Din cercetari rezulta ca ulterior minora a fost dusa in casa, pe un pat, unde cei trei au intretinut pe rand relatii sexuale cu ea. La plecare, cei doi tineri au primit de la batran suma de 60 de lei si o sticla de vin. Fata a ramas singura in casa batranului, fara ca acesta sa anunte autoritatile privind starea acesteia. Cand la poarta lui au ajuns angajati ai centrului, care o cautau pe fata si aflasera ce s-a intamplat de la ceilalti doi autori, batranul a recunoscut ca minora este in casa si le-a dat voie sa intre. Fata a fost gasita pe un pat, dezbracata si in stare de inconstienta.

Fostul primar a respins acuzațiile. „Nici nu am pus mana pe ea, ceilalți doi au violat-o!”, a încercat să ”arunce pisica” bătrânul. Anchetatorii nu l-au crezut și l-au trimis în judecată pentru infracțiunea de viol, împreună cei doi tineri

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net