A fost fotbalist la Poli şi ginere al unui funcţionar putred de bogat. Acum câştigă 200 de lei lunar. Vezi despre cine este vorba!

Ultima actualizare:

Victor Aldana Maeste este un fotbalist spaniol stabilit în Banat după ce a jucat la CFR Timişoara şi la Poli. Pe când juca la CFR, Aldana era căpitanul echipei, dar la Poli, spaniolul nu a făcut niciodată senzaţie, fiind mai degrabă cunoscut în lumea mondenă din Timişoara ca soţ al notarului Paula Cojocari, fiica secretarului Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari, care are potrivit declaraţiei de avere, aproximativ 100.000 de euro în conturi şi peste 100.000 de euro împrumutaţi fiicei sale.

Fotbalistul şi notăriţa au împreună o fetiţă de 7 ani, iar cu ocazia divorţului micuţa a fost încredinţată mamei. Prin sentinţa de divorţ, Aldana şi-a luat angajamentul să plătească fiicei sale o pensie de întreţinere de 300 de euro pe lună.

Nu mai are bani

Din iunie 2009, când s-a pronunţat divorţul, şi până la începutul acestui an, Aldana nu a avut probleme în achitarea celor 300 de euro, având un contract cu FC Timişoara. În luna februarie, fotbalistul a încheiat socotelile cu Poli şi a ajuns să joace la Atletic Club Recaş, unde este plătit cu 200 de lei pe lună. Între timp i s-a mai născut un copil şi nu mai are posibilitatea să achite cei 300 de euro.

„La data pronunţării divorţului, starea materială a subsemnatului era una satisfăcătoare, care îmi permitea cu uşurinţă să asigur plata sumei stabilite de comun acord. La acel moment aveam o conveţie civilă încheiată cu FC Fotbal Club Timişoara, care îmi asigura un venit constant, dar mai ales ridicat", a explicat Aldana în cerere de reducere a pensiei de întreţinere de la 300 de euro, la 50 de euro.

„Minora creşte într-o familie cu venituri considerabile"

În încercarea de a arăta că reducerea pensiei pe care trebuie să o achite nu ar afecta-o pe fetiţă, fotbalistul a arătat că fosta sa soţie câştigă foarte bine din notariat. „Mama fetiţei are o stare materială foarte bună, în virtutea profesiei pe care o desfăşoară, minora crescând într-o familie cu venituri considerabile. Sunt convins că această reducere, pentru moment a pensiei pe care o datorez pe seama minorei nu va impieta asupra interesului superior al acesteia de a beneficia de toate mijloacele necesare creşterii şi dezvoltării sale corespunzătoare", a mai arătat Aldana.

Deşi a fost citată în instanţă, Paula Cojocari nu s-a prezentat la niciunul din termenele de judecată. Prin avocatul său a arătat însă că este de acord cu cerere fostului soţ, astfel că instanţa a decis reducerea pensiei de întreţinere de la 300, la 50 de euro, bani pe care fotbalistul trebuie să-i plătească lunar, până când fiica sa va împlini 18 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net