Florin Cîțu, despre negocierile de la Cotroceni: „Nu am avansat o propunere de premier”

florin-citu-facebook.jpg

Florin Cîțu
Florin Cîțu ar putea avea un interimat prelungit
Sursa foto: Facebook/Florin Cîțu
Citeste tot despre: 

„În acest moment nu avem o majoritate și nu am avansat o propunere de premier”, a declarat Florin Cîțu, președintele PNL, după consultările de la Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis.

„Există o majoritate USR, PSD, AUR care s-a unit, eu cred că nu sunt atât de cinici să fi dat o majoritate fără să aibă o soluție de premier. Noi vom încerca să facem o altă majoritate. PNL își asumă guvernarea și vom încerca să facem majoritate în perioada următoare”, a mai spus Florin Cîțu.

Florin Cîțu: „Toate opțiunile sunt pe masă”

Întrebat dacă ar accepta să rămână la guvernare alături de USR, cu Dacian Cioloș, Florin Cîțu a spus că „PNL are o decizie BEX foarte clară care spune că dacă USR votează moțiunea împotriva guvernului PNL, nu putem să mergem la guvernare cu ei”.

Întrebat în mod repetat cu cine va încerca PNL să facă o majoritate, Cîțu a spus: ”Când vom avea majoritatea, veți vedea. Bineînțeles că vom negocia. Toate opțiunile sunt pe masă”, scrie g4media.ro„Nu există această variantă”, a spus Florin Cîțu când a fost întrebat de ziariști dacă există varianta ca un nou guvern să fie format fără el premier.

CITEȘTE Și: 

Marcel Ciolacu, despre consultările de la Cotroceni: „Mergem din respect pentru instituția prezidențială”

Dacian Cioloș, propunerea USR pentru funcția de premier al României

 

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5