Florin Cîţu, despre angajarea soţului Vioricăi Dăncilă la Transgaz: "Voi afla condițiile în care s-a desfășurat concursul"

florin-citu.jpg

florin citu
Florin Cîțu a vorbit despre angajarea soțului Vioricăi Dăncilă la compania Transgaz
Sursă foto: Inquam Photos

Premierul Florin Cîţu a anunţat că a solicitat o informare pentru a afla condiţiile în care s-a derulat concursul prin care Cristinel Dăncilă, soţul fostului premier Viorica Dăncilă a fost angajat consilier la compania cu capital majoritar de stat Transgaz.

„Am cerut informaţii, acolo a fost un concurs pe care domnul respectiv înţeleg că l-a câştigat. Am cerut o informare să văd dacă există vreun element suspect la acel concurs. Am cerut o informare la secretarul general al guvernului să aflu exact condiţiile în care s-a derulat acel concurs”, a explicat şeful Executivului.

Premierul a mai precizat că „la Ministerul Finanţelor a fost un concurs care a fost viciat şi toată documentaţia a fost trimisă către DNA". El a subliniat că va analiza informațiile despre acel concurs. 

viorica-cristinel-dancila-interviu.png

viorica dancila si cristinel
Viorica și Cristinel Dăncilă
Sursă foto: Captură video

Recent, Viorica Dăncilă, fost prim-ministru şi fost candidat al PSD la prezidenţiale în 2019, a fost numită consultant la BNR. Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, a explicat că Viorica Dăncilă va lucra la Biroul Economie Verde la Banca Naţională.

El a spus că un criteriu de selecţie a fost faptul că atât ea, cât şi Ioan Mircea Paşcu sunt foşti europarlamentari şi este nevoie de „oameni care deschid uşi în Europa”, conform News.ro.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1