Fiul viceprimarului din Gornet a fugit din carantină în vacanță la Costinești! E bolnav de Covid!

Ultima actualizare:

    Nu se știe cum a scăpat fiul viceprimarului din Gornet de vigilența jandarmilor Sursa foto: Adevărul
Nu se știe cum a scăpat fiul viceprimarului din Gornet de vigilența jandarmilor Sursa foto: Adevărul

Fiul viceprimarului localității Gornet, din județul Prahova, aflată în carantină, a fugit la mare în stațiunea Costinești. Puștiul s-a dat singur de gol postând câteva fotografii pe pagina personală de Facebook. Motiv pentru care procurorii I-au decshis dosar penal.

Procurorii din Prahova au deschis dosar penal şi fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor după ce un localnic din satul prahovean Gornet, aflat în carantină, a plecat din localitate la Costineşti, încălcând restricţia.

Fiul viceprimarului din Gornet a fugit din carantină la mare. Ce spun procurorii

„La data de 27.07.2020, în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte, a fost înregistrată o cauză penală având ca obiect săvârşirea unei infracţiuni de zădărnicirea combaterii bolilor. La data de 25.07.2020, lucrători din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.8 Bălţeşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană din satul Gornet, judeţul Prahova, localitate ce se află în carantină zonală, s-a deplasat, în cursul zilei de 25.07.2020, pe raza staţiunii Costineşti, judeţul Constanţa, încălcând măsura impusă pentru prevenirea răspândirii coronavirusului gripal COVID -19”, informează un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte.

Potrivit DSP Prahova, tânărul e infectat cu coronavirus

Purtătorul de cuvânt al instituţiei, procurorul George Paul PRajea, a declarat pentru News.ro că se fac cercetări sub aspectul săvârşirii faptei şi decoamdată nimeni nu are calitatea de suspect în dosar. Procurorii prahoveni au deschis şi vineri, 24 iulie, un dosar penal tot pentru infracţiunea de zădărnicirea combaterii bolilor după ce cu o zi înainte jandarmii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană aflată pe listele Direcţiei de Sănătate Publică Prahova ca fiind infectată cu virusul SARS-Cov 2 a părăsit imobilul situat în comuna Gornet, în care se afla în izolare.

Comuna Gornet este aşezată chiar în centrul judeţului Prahova, la interferenţa zonei de câmpie cu zona de deal, la jumătatea distanţei dintre oraşele Ploieşti şi Vălenii de Munte. Localitatea are o populaţie de 3 127 (datele provin de la ultimul recensământ al populaţiei din anul 2002).

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net