Fiul unui om de afaceri din Hunedoara, împuşcat la vânătoare. Cine a tras

Ultima actualizare:

    Darius Şendroiu, în timpul unei partide de vânătoareFoto: Facebook
Darius Şendroiu, în timpul unei partide de vânătoareFoto: Facebook

Scene stranii la o vânătoare în Munţii Orăştiei! Tânărul Darius Şendroiu a fost împuşcat în gât. Cel care a apăsat pe trăgaci a fost Horaţiu Onescu, şef de post al comunei Boşorod. Victima s-a stins în scurtă vreme.

Darius Şendroiu (26 de ani), fiul unui om de afaceri din Hunedoara, a fost împuşcat vineri seară, la o partidă de vânătoare, în pădurile din Munţii Orăştiei. „Poliţia Oraşului Călan a fost sesizată cu privire la faptul că, pe fondul de vânătoare 50 Ursici (zona Alun-Boşorod) s-a  produs un accident de vânătoare în urma căruia o persoană a fost grav rănită. Până la sosirea echipei medicale, victima, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Deva, a decedat”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Horaţiu Onescu, şeful Postului de Poliţie din Boşorod, a fost cel care a tras cu arma, potrivit primelor informaţii oferite de anchetatori, iar victima a fost lovită, se pare accidental, în zona gâtului. „Din primele verificări rezultă că partida de vânătoare a fost organizată cu îndeplinirea condiţiilor legale, iar prezumtivul autor este o persoană în vârstă de 37 de ani – membru vânător şi participant la vânătoare”, a mai comunicat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, ancheta fiind efectuată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara. Poliţistul se afla în timpul liber, vânătorii erau deţinători legali de arme, iar acţiunea era autorizată ca vânătoare de mistreţi. 

image
image
image
image
image
image
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net