Fiul milionarului Micula, filmat în timp ce conducea un Ferrari cu 220 de km/h, pe străzile din Oradea!

Ultima actualizare:

    Victor Micula a fost filmat gonind pe șoselele din OradeaFoto: captură video
Victor Micula a fost filmat gonind pe șoselele din OradeaFoto: captură video

Fiul milionarului Viorel Micula a fost filmat în timp ce făcea drifturi și curse mașini cu peste 220 de kilometri pe oră, pe centura din Oradea, dar și când făcea trageri cu o pușcă de airsoft AK-47. În filmări apar mai mulți tineri, printre care și milionarul sătmărean Ovidiu Pop, patronul unei companii de jocur IT din România și Victor Halacu, alias Gaju Kyd, un vlogger cunoscut și proprietar al unui atelier de tunning.

Victor Micula a participat la o cursă nebună pe străzile din Oradea, iar cel care a filmat a fost Halacu. Imaginile au fost postate pe contul acestuia de Instagram.

Tinerii vor să facă un film numit „Mafioții din Oradea”

Victor Micula se distrează: Curse ilegale de maşini, drifturi şi focuri de armă pe şoselele din Oradea

„Nu va fi un vlog, va fi un film”, a precizat tânărul. Înregistrare începe în parcarea unui complex comercial și se continuă în oraș. Victor Micula a gonit la volanul unui Ferrari cu 220 de kilometri pe oră. Tinerii s-au întrecut pe șoseaua de centură din Oradea. Între două întreceri, aceștia au gonit pe pe pietonala proaspăt amenajată din centru orașului, dar și la o hală părăsită de la marginea orașului, unde au tras cu o armă AK-47, adusă tot de Victor, scrie adevarul.ro.„Este real. Şi vreau să vă zic că am asurzit”, a spus Micula în înregistre. Acesta a menționat că în înregistrare sunt doar scene brute dintr-un film pe care urmează să-l posteze și care se va numi „GTA Real Life- Mafioții din Oradea”. Halacu spune, totuși, că a au folosit „gloanțe oarbe” pentru aceste filmări.

Înregistrarea, postată duminică seara pe contul „Gaju Kyd”, a fost  ştearsă, dar nu înainte ca poliţiştii orădeni să înceapă o anchetă în caz.  „În urma apariţiei filmării în mediul online, poliţiştii bihoreni s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări pentru deţinere ilegală de arme respectiv întrecere ilegală de maşini. După finalizarea verificărilor, în funcţie de rezultatele acestora, se vor dispune măsurile legale în consecinţă”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu, conform sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net