Culisele nunţii fiului lui Liviu Dragnea! Unde s-a cununat Valentin

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea va dansa la nunta fiului său, Valentin Ştefan, duminică (26 august)Foto: arhivă personală
Liviu Dragnea va dansa la nunta fiului său, Valentin Ştefan, duminică (26 august)Foto: arhivă personală

Duminică este o zi importantă pentru familia lui Liviu Dragnea şi colegii lui de partid, care nu vor lipsi de la evenimentul mondeno-politic al anului. Juniorul liderului PSD, Valentin, se căsătoreşte religios cu aleasa inimii lui, Gina Alexandra Tătulescu, o tânără de 28 de ani, care în urmă cu 7 ani a ajuns în finala concursului de frumuseţe Miss Universe România. Nora lui Liviu Dragnea este fată de preot, tatăl ei slujind la biserica Sfântul Elefterie, lăcaş de cult unde cei doi miri ar fi trebui iniţial să-şi unească destinele.

E forfotă mare în familia lui Liviu Dragnea. Valentin se însoară duminică urmând să-l facă pe liderul PSD socru mare. Un eveniment de o asemenea anvergură a fost pregătit din timp de familiile celor doi miri, care au pus la punct în cel mai mic detaliu nunta. La fel de pregătiţi sunt şi cei care nu prea îl au la inimă pe preşedintele social-democraţilor şi care la scurt timp după protestele violente din 10 august s-au mobilizat pe reţelele de socializare pentru a participa la cununia religioasă a lui Valentin, dar nu ca invitaţi, ci ca protestatari. Nume grele din PSD se aşteaptă ca în această seară la Biserica "Elefterie", unde Valentin şi Gina Alexandra au anunţat iniţial că se vor căsători, să se strângă mai multe persoane care să-şi strige nemulţumirile, dar ca să evite o manifestaţie de amploare au schimbat lăcaşul de cult. "Un creştin ortodox cu scaunul la cap nu se duce la o nuntă, în biserică, pentru a o strica. Aceşti oameni care au astfel de intenţii, e limpede că nu au legătură cu Dumnezeu sau cu credinţa. Să urli şi să huleşti demonstrezi că eşti o canalie. Ceremonia nu o să mai aibă loc la biserica Sfântul Elefterie, ci în alt loc", a declarat Codrin Ştefănescu pentru Click!

Gina Alexandra, într-o imagine din 2009 de la concursul de frumuseţe
Gina Alexandra, într-o imagine din 2009 de la concursul de frumuseţe

Liderul PSD a invitat la nunta fiului său, Valentin Ștefan, toată conducerea partidului, liderii din teritoriu, primari, parlamentari, președinți de Consilii Județene, dar și membrii Guvernului, în frunte cu premierul Viorica Dăncilă. După ceremonia religioasă, petrecerea va continua la Palatul Snagov, unde invitaţii nu s-ar fi pregătit cu dar. "E o petrecere, o sărbătoare. Nu o să mergem cu mâna goală, e clar. Abia aştept să petrec cu liderii partidului. Eu o să duc o icoană, flori şi hăinuţe pentru viitoarea moştenitoare a celor doi miri. Soţia mea Alice s-a ocupat de tot. Ea ştie ce culoare are trusoul pentru copil", ne-a mai mărturisit secretarul general adjunct al PSD. 

Cine este cuscrul lui Liviu Dragnea 

Fiul lui Liviu Dragnea a anunţat iniţial în invitaţia de nuntă că se însoară în biserica în care slujeşte socrul său. Speriat de protestele anunţate, mirii ar fi schimbat lăcaşul de cult. Preotul Dionis-Nimfodor Tătulescu, cuscrul liderului PSD, lucrează de aproape doi ani în București, la Biserica „Sfântul Elefterie”.

Preotul Dionis Nimfodor Tătulescu
Preotul Dionis Nimfodor Tătulescu

Potrivit site-ului oficial al Bisericii „Sfântul Elefterie”, Dionis-Nimfodor Tătulescu slujește în București, din 1 noiembrie 2016. Înainte de a fi preot aici, socrul lui Valentin Dragnea a fost preot paroh la Biserica „Sfântul Spiridon” din Ploiești.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net