Fiul lui Leo de la Strehaia, reţinut de poliţişti pentru înşelăciune. Prejudiciul estimat este de 300.000 de euro

leo_de_la_strehaia.jpg

leo de la strehaia
Leo de la Strehaia a avut şi el de-a face cu poliţia în trecut
Foto: arhivă personală

Fiul lui Leo de la Strehaia şi încă un bărbat au fost reţinuţi, în noaptea de luni spre marţi, fiind acuzaţi de înşelăciune. Cei doi au susţinut că sunt reprezentanţii unor firme şi au determinat o societate comercială să livreze 150 de aparate de aer condiţionat, producând un prejudiciu de 300.000 de lei.

Fiul lui leo de la Strehaia a intrat în atenţia oamenilor legii. Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, cercetează mai multe persoane în cadrul unui dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. Până acum au prins în flagrant 6 persoane, care, după ce au indus în eroare reprezentanţii unei societăţi comerciale, au încărcat 17 aparate de aer condiţionat, urmând să încarce alte câteva zeci, pe care le-au transportat pe raza unei localităţi din judeţul Ilfov, fiind interceptati de poliţişti.

fiu_leo_de_la_strehaia.jpg

vasilica fiul lui leo de la Strehaia
Vasilică (25 de ani), zis Ursul, este fiul lui Leo de la Strehaia
foto: captură video Antena 3

Se pare că aceste persoane şi-au arogat  calitatea de reprezentaţi a două societăţi comerciale şi ar fi indus în eroare persoana vătămată, determinand-o să livreze de la punctul de lucru situat pe raza Sectorului 1 circa 150 de aparate de aer condiţionat, în valoare de 300.000 lei. 

”Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigarea Criminalităţii Economice a Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului1 cu doi bărbaţi în stare de reţinere”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Surse judiciare au precizat pentru News.ro că unul dintre bărbaţii reţinuţi are 25 de ani, iar celălalt 40 de ani. Bărbatul de 25 de ani este fiul lui Leo de la Strehaia.

Cei doi sunt audiaţi la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Sectorului 1. 

 

Citeşte şi:

 

Leo de la Strehaia a ajuns în presa din Anglia. Ce spun englezii

Aroganţa lui Leo de la Strehaia! Fiul lui întoarce banii cu lopata

 

Loading...

Citește și

  • dana criminala leo de la strehaia despartire divort acte

    Nu mai există nicio cale de împăcare între Leo de la Strehaia şi Dana Criminala, femeia care i-a fost parteneră oficială cu acte prinţului ţiganilor în ultimele şapte luni. Nori de furtună s-au adunat în relaţia lor şi singura cale prin care se pot linişti lucrurile este din câte se pare divorţul. Anunţul a fost făcut de bărbat pe contul lui de socializare.

  • leo de la strehaia

    Telenovelă în viaţa prinţului ţiganilor! Leo de la Strehaia s-a iubit atât cu Renata, cât şi cu mama acesteia, Dana Criminala, s-a certat pe rând cu amândouă, dar pe cea din urmă s-a decis să o ducă la ofiţerul stării civile şi să o facă mireasa lui. Astfel, cea care ar fi trebui să-i devină soacră îi este acum soţie, iar fosta iubită, fiică vitregă.