Fiul actorului Ion Caramitru, Andrei, a intrat în politică

andrei-caramitru-fiul_actorului_roman_ion_caramitru.jpeg

Fiul actorului Ion Caramitru, Andrei Caramitru, a intrat în politică
Fiul cel mare al actorului Ion Caramitru, Andrei, a intrat în politică
FOTO: Facebook

Actorul Ion Caramitru (76 ani) a reușit să își construiască o carieră de excepție. A fost ajutat de ursitoare și de o familie frumoasă. Cei trei băieți ai lui au fugit de teatru. Cel mare, Andrei (43 ani) a anunțat că a intrat în politică.

Despre actorul Ion Caramitru (76 de ani), care a trecut şi pe la Hollywood, se spune că este un familist convins. Interpretul lui Socrate din „Liceenii” şi „Declaraţie de dragoste”, Ion Caramitru are de 43 de ani mariaj cu actrița Micaela Caracaș (64 ani). Cei doi sunt şi părinţii a trei băieţi, Andrei, Matei şi Ştefan Caramitru.

actotrul_roman_ion_caramitru_sotia_micaela_caracas.jpg

Actrița Micaela Caracaș este soția lui Ion Caramitru de 43 de ani. Au împreună trei băieți
Actrița Micaela Caracaș este soția lui Ion Caramitru de 43 de ani. Au împreună trei băieți
FOTO: Facebook

Cei trei băieţi ai cuplului au fugit de domeniul în care părinţii lor au făcut cariere solide. Andrei (43 de ani) a urmat o carieră în afaceri, fiind director al unei multinationale, Ştefan, mijlociul, (38 ani) a ales să cânte în trupa “The Lefters”, iar mezinul Matei (29 de ani) este inginer de sunet.

Fiul lui Ion Caramitru a intrat în politică

Consultantul economist şi antreprenorul Andrei Caramitru, fiu al actorului Ion Caramitru, a anunţat că s-a înscris în partidul Uniunea Salvaţi România (USR) şi că va lucra la o variantă de program de guvernare.

"Am făcut asta ca să îmi respect promisiunea pe care am făcut-o public pe 10 august. Ca voi face totul ca să scăpăm de ciuma PSD şi că - la sfârşit - îi vom pedepsi. Şi vom reconstrui o ţara europeană. Fac asta pentru bunicul meu omorât în închisorile comuniste şi pentru copiii mei", a scris Andrei Caramitru pe pagina de Facebook.

Andrei Caramitru, biografia

Cu o experienţa de 20 ani în domeniul economic, Andrei Caramitru a fost partener senior al McKinsey la nivel global şi a fondat biroul lor din România. A condus sute de proiecte în peste 20 de ţări, a coordonat biroul din Bucureşti al McKinsey şi activitatea lor pe telecomunicaţii, media şi tehnologie la nivel european. A lucrat şi la banca de investiţii UBS în Elveţia şi Londra şi la Boston Consulting Group în Viena. În prezent este antreprenor - coordonează un fond de investiţii în IT fondat în Olanda, scrie news.ro.

Potrivit site-ului USR, Andrei Caramitru a devenit consilierul preşedintelui Dan Barna pe programul de guvernare al partidului. 

"Andrei Caramitru se va implica în elaborarea programului de guvernare al USR şi va coordona o serie de policy brief-uri pe care USR le va publica lunar în perioada viitoare. Primul policy brief intitulat "USR repară după PSD" a fost lansat pe 17 ianuarie şi face o analiză a economiei după doi ani de guvernare PSD-ALDE", conform usr.ro.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1