Firea: «Dragnea doreşte să mă anihileze. Vrea să dea OUG pentru desfiinţarea Primăriei Capitalei»

gabriela-firea-liviu-dragnea.jpg

Gabriela Firea, declarații surprinzătoare despre planurile liderului PSD, Liviu Dragnea
Foto: Arhivă personală

Conflictul dintre primarul Capitalei, Gabriela Firea, și liderul PSD Liviu Dragnea se adâncește! Gabriela Firea a făcut dezvăluiri surprinzătoare în cadrul unei emisiuni TV sâmbătă seara, 10 noiembrie, susținând că Dragnea dorește să desființeze Primăria Capitalei prin OUG. De asemenea, primarul Capitalei a dezvăluit că șeful PSD are în vedere „anihilarea” sa.

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, sâmbătă seara, la România TV, că liderul PSD Liviu Dragnea vrea să o „anihileze” şi că intenţionează să fie adoptată o ordonanţă de urgenţă pentru desfiinţarea Primăriei Capitalei, iar sectoarele să devină unităţi administrativ-teritoriale.

Firea a dezvăluit că în urmă cu câteva zile Dragnea a avut o întâlnire cu primarii de sectoare, în afară de Robert Negoiţă, cărora le-a spus că Firea va fi înlăturată de la conducerea organizaţiilor PSD Ilfov şi Bucureşti, printr-o ordonanță de urgență, iar Gabriela Firea va rămâne doar primar general onorific, conform informațiilor oferite de News.ro.

Gabriela Firea susține că Liviu Dragnea dorește să o înlăture de la conducerea Primăriei Capitalei

Primarul general al Capitalei susţine că Liviu Dragnea și apropiații lui ar pregăti o ordonanţă de urgenţă, prin care cele şase sectoare ale Bucureştiului să devină oraşe. Conform spuselor Gabrielei Firea, scopul ar fi ca Primăria Generală să rămână cu un simplu rol decorativ. Aceasta a mai susținut, la România TV, că şeful PSD i-ar fi stabilit şi „înlocuitorul”: ar fi vorba de Gabriel Mutu, în prezent primar în sectorul 6. De asemenea, Gabriela Firea susține că va fi înlocuită şi prefectul Capitalei, Speranța Cliseru.

Declarațiile Gabrielei Firea

„Domnul Dragnea a anunţat într-o şedinţă cu câţiva primari de sectoare că el doreşte să desfiinţeze Bucureştiul”, a susţinut Firea. Ea a spus că Liviu Dragnea le-a spus primarilor cu care s-a întâlnit că va fi adoptată „OUG prin care cele şase sectoare să devină oraşe, ceea ce e anticonstituţional”, iar „Primăria Capitalei ori se desfiinţează în totalitate, ori să devină decorativă, iar cele şase sectoare să devină unităţi administrativ-teritoriale”, conform Digi 24.

„Dl Dragnea doreşte să mă anihileze pe mine în totalitate. (..) Dacă ar putea, m-ar lichida şi fizic”, a mai afirmat Firea.

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1