Filmat în timp ce îşi snopea în bătaie câinele! Imagini de coşmar cu agresorul

Ultima actualizare:

    Câinele a fost salvat de o asociaţie de protecţe a animalelorfoto: captură video
Câinele a fost salvat de o asociaţie de protecţe a animalelorfoto: captură video

Scene de o cruzime rar întâlnită au fost filmate de localnicii din Blejoi, județul Prahova. Un bărbat a fost surpins în acţiune în timp ce își agresa câinele. Bărbatul îi aplica lovitură după lovitură şi părea de neoprit. Disperați, vecinii au sesizat autoritățile și au chenat în ajutor o asociație pentru protecţia animalelor. gestul l-a costat scump, căci a fost sancţionat cu o amendă de 3000 de lei.

E alertă într-un sat din judeţul Prahova. vecinii au chemat autortiăţile pentru a salva un căţel al căruit stăpân îi aplica o corecţie pentru că lătra prea tare. Indignaţi, oamenii au făcut sesizpări la poliţia locală care a ridicat animalul din curtea agresorului.  

“E o cruzime. E revoltător. Individul a recunoscut că bătea câinele. Cei de la Direcţia Sanitar Veterinară ni l-au dat în grijă. Bety acum e foarte bine. A fost dusă la cabinet şi operată pentru că eu cred că în urma bătăilor această cățelușă, care este posibil să fii fost gestantă, a pierdut puii”, a declarat Elena Bădicu de la Asociația "Prieteni fără grai", Ploiești.

Reprezentanţii asociaţiei pentru protecţia animalelor au declarat că patrupedul nu era înregistrat și nici nu avea vreun vaccin făcut.

“Am primit patru sesizări scrise. Ne-am deplasat și am constatat că acest bărbat în posesia căruia am găsit câinele i-a aplicat rele tratamente. Este vorba despre un Metis, din rasa Husky, de aproximativ 2 ani. Proprietarul a fost sancționat cu o amendă de 3.000 de lei, iar câinele a fost ridicat din gospodărie și predat unei fundații”, a declarat Mircea Chirițescu de la Poliția Animalelor Prahova.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net