Fiica lui Victor Ciorbea trăiește pe picior mare! Are un apartament de lux în Manhattan

fiica-lui-ciorbea1-465x390.jpg

fiica lui victor ciorbea lux
Oana Ciorbea este căsătorită cu un american
Foto: evz.ro

Fiica Avocatului Poporului, Oana Ciorbea (32 de ani), locuiește în Statele Unite ale Americii. Aceasta a absolvit Facultatea de Științe economice la Harvard și deține un apartament de lux în celebrul cartier din New York, Manahttan, împreună cu soțul ei. Locuința ar fi evaluată la o sumă fabuloasă.

Apartamentul are o suprafață de 98 de metri pătrați și este estimat la 750.000 de dolari, potrivit one.ro. În prezent, fiica lui Victor Ciorbea lucrează pentru o companie de pe Wall Street. Pentru că situația financiară îi permite, Oana Ciorbea locuiește într-unul din cele mai exclusiviste locuri din New York. Este căsătorită cu un afacerist de succes, Chandler Reedy. Acesta este șeful unei companii de investiții care gestionează peste 35 de miliarde de dolari. Oana și Chandler au făcut pasul cel mare în 2013.

cliima20130810_0002_1.jpg

fiica lui victor ciorbea lux
Oana Ciorbea și Chandler Reedy
Foto: Arhiva Click!

 

Oana Ciorbea este stabilită de 19 ani în Statele Unite ale Americii. A absolvit prestigioasa universitate de la Harvard și pare că nu are de gând să se întoarcă în țara natală. Soțul ei este director în cadrul companiei Warbug Pincus, o societate de investiții și plasamente financiare ce derulează proiecte de 35 de miliarde de dolari. 

Loading...

Citește și

  • victor ciorbea demisie, avocatul poporului demisie, petitie demitere victor ciorbea

    Victor Ciorbea, care deține funcția de avocat al poporului încă din 2014, este ținta unui demers de suspendare inițiat tocmai de cei pe care ar trebui să-i reprezinte. Aproape 130.000 de oameni au semnat o petiție prin care cer demiterea lui Ciorbea din această funcție, pe motiv că demnitarul nu le reprezintă interesele. Ce șansă are demersul celor care îi cer capul.

  • tudor chirila liviu dragnea adamescu

    Tudor Chirilă și-a îndemnat prietenii virtuali să semneze o petiție pentru concedierea Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, după ce acesta a declarat că a sesizat Curtea Constituțională cu privire la legea care îi interzice lui Liviu Dragnea să fie premier, pe motiv că textul este „confuz”, deși timp de 16 ani, pentru ceilalți a fost o lege cât se poate de clară.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1