Fiica Adrianei Iliescu nu a reușit să ia peste nota 5 la matematică la Evaluarea Națională

Ultima actualizare:

    Eliza Iliescu a aflat rezultatele examenelor de la Evaluarea Națională
Eliza Iliescu a aflat rezultatele examenelor de la Evaluarea Națională

Fiica celei mai bătrâne mame din România nu a reușit să ia o notă peste 5 la examenul de matematică la Evaluarea Națională. Dar dacă la matematică nu s-a descurcat prea bine, nota de la examenul de limba română a salvat-o.

La Limba Română, Eliza Iliescu a obținut nota 8,50, iar la matematică doar 4,55, astfel că, media cu care a finalizat Evaluarea Națională a fost 6,52. Din păcate, cu o astfel de medie, Eliza Iliescu nu va ajunge la un liceu de top din București. 

Imediat cum ea a susținut cele două examene, mama ei i-a pregătit o surpriză care a emoționat-o foarte mult. Adriana Iliescu a mers la o cofetărie selectă și i-a cumpărat o prăjitură și multe alte dulciuri pentru a serba împreună finalizarea studiilor generale. 

“Nu i-am mai preparat eu acasa nicio prajitura de casa. M-am dus la o cofetarie selecta, cu laborator si unde stiu ca nu se folosesc conservanti si am cumparat toate dulciurile posibile. I-am luat cate o prajitura din fiecare fel ca sa le guste pe toate! (n.r.: rade) Va dati seama, normal ca s-a bucurat de aceasta surpriza! A mancat cate un pic din fiecare, pentru ca erau multe si era curioasa sa vada ce gust au. Asta a fost surpriza pe care i-am pregatit-o ca sa se simta rasfatata. Este o perioada grea si chiar daca Eliza spune ca nu are emotii la examene, eu sunt mai atenta cu ea in perioada asta, ii ofer suportul si am mare grija de ea”, a declarat Adriana Iliescu pentru wowbiz.ro.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net