Fetiță de patru ani, intoxicată cu marijuana. Ce a mâncat

fetita_bolnava.jpg

fetita marijuana, intoxicatie marijuana, substante halucinogene, Miercurea Ciuc, prajitura cu marijuana
Micuța a fost internată în spitalul din Miercurea Ciuc. Foto: Arhivă

O fetiţă în vârstă de patru ani din Miercurea Ciuc a ajuns la spital după ce a consumat o prăjitură care conținea marijuana. Produsul a fost adus din Olanda, iar părinții au confirmat existența acestuia. Ceea ce nu știu oamenii legii este cum ajuns fetița să mănânce această prăjitură.

Poliția municipiului Miercurea Ciuc a fost sesizată după ce medicii din localitate au depistat o substanță interzisă prin lege în corpul unei fetițe de patru ani. Aceasta a fost adusă la spital de părinții ei, iar diagosticul pus a fost intoxicație cu substanțe halucinogene. Ulterior s-a aflat că micuța consumase o prăjitură dintr-un ambalaj care specifica faptul că produsul conține marijuana. „În momentul de față, investigațiile noastre se îndreaptă spre a stabili toate cauzele și împrejurările în care s-a produs acest eveniment, spre a stabili cum anume au ajuns în posesia acestei prăjituri,” a declarat Gheorghe Filip, purtător de cuvânt IPJ Harghita, conform digi24.ro.

Poliţia face cercetări pentru a vedea cum au ajuns părinţii copilului în posesia prăjiturii. Din primele cercetări rezultă că produsul provine din Olanda, țară care permite consumul de marijuana și preparate pe bază de marijuana. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1