Fetiță de doi ani, accidentată de un biciclist. Bărbatul a fugit înainte de sosirea poliției

Ultima actualizare:

    Un bărbat din Sibiu a accidentat o fetiță cu bicicleta, apoi a fugit de la fața locului Sursă foto: Shutterstock (imagine cu caracter ilustrativ)
Un bărbat din Sibiu a accidentat o fetiță cu bicicleta, apoi a fugit de la fața locului Sursă foto: Shutterstock (imagine cu caracter ilustrativ)

Poliţiştii din Sibiu cer sprijinul populaţiei pentru identificarea unui bărbat care, sâmbătă, a lovit cu bicicleta o fetiţă de 2 ani şi a fugit. Fetiţa a fost transportată la spital.

Un bărbat bicilist a accidentat o fetiță vineri seară, în orașul Sibiu. După accident, acesta a fugit de la fața locului, iar oamenii legii au transmis un comunicat prin care solicită ajutorul pentru ca individul să fie identificat.

”Vă solicităm sprijinul în vederea identificării şi depistării persoanei din imagine, un biciclist care, azi, 8 mai, în jurul orei 18,11, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, zonă pietonală, spre Piaţa Mare, a acroşat o fetiţă în vârstă de 2 ani, continuându-şi deplasarea fără să oprească la locul accidentului. Fetiţa, însoţită de părinţi, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, a transmis, sâmbătă seară, Poliţia Sibiu.

Sursa citată a precizat că se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv părăsirea locului producerii accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

”În momentul producerii evenimentului, bărbatul era îmbrăcat în pantaloni blue – jeans de culoare închisă, un hanorac de culoare negru şi purta pe spate o borsetă de dimensiuni reduse, de culoare mov. Bicicleta condusă are culoarea negru. Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugaţi să contacteze de îndată Dispeceratul Poliţiei Municipiului Sibiu, telefon 0269/208211”, a mai transmis Poliţia.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net