Fetiță de 3 ani, ucisă în propria curte de un TIR scăpat de sub control

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click
Foto: Arhivă Click

Moarte teribilă a unei fetițe în vârstă de 3 ani, la intrarea în orașul Iași, după ce șoferul unui autotren a rămas fără frâne și a pierdut controlul vehiculului, ajungând în curtea în care micuța se juca alături de bunica ei.

Fetița de 3 ani a murit, în urma impactului, la fel și șoferul vehiculului, în timp ce bunica a fost rănită. Conform primelor verificări, se pare că șoferul nu mai avea control asupra mașinii după ce au cedat complet frânele. TIR-ul s-a răsturnat într-o curbă, a intrat în curtea unei case unde fetița de 3 ani era în curte cu bunica ei, 67 de ani.

În urma impactului frontal, fata a fost ucisă, în timp ce bunica a fost rănită.  Cea de-a doua victimă este șoferul de TIR, care a fost strivit în cabină, după ce acesta s-a izbit direct de peretele casei.

„Am fost solicitați să intervenim în cazul unui accident rutier în Bucium, un TIR intrat în casă. Fetița de 3 ani care se afla în curte cu bunica a suferit leziuni cranio-cerebrale incompatibile cu viața, iar șoferul TIR-ului a fost zdrobit între cabina tirului și casa alăturată. Bunica prezintă escoriații la nivel calcaneu stâng  și gambă stânga, de la crengile trase de TIR, dar nu are alte mărci traumatice și a refuzat transportul la spital”, a declarat prof.dr. Diana Cimpoeșu, medic șef UPU-SMURD Iași.

TIR-ul scăpat de sub control a distrus și gardul altei case și a avariat grav o conductă de gaze, în prezent desfășurându-se lucrări de reparații.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net