Festivalurile Untold, Neversea, Electric Castle și Summer Well, amânate pentru 2021!

Ultima actualizare:

    Mai multe festivaluri din România au fost anulate Foto: Facebook NEVERSEA
Mai multe festivaluri din România au fost anulate Foto: Facebook NEVERSEA

Este oficial! Organizatorii festivalurilor Untold, Neversea, Electric Castle și Summer Well au anunțat că evenimentele vor fi anulate pentru 2021, din cauza pandemiei de coronavirus.

 "Este o situație extrem de grea pentru noi toți, suntem cu toții cuprinși de tristețe, însă, așa cum ne-am asumat de fiecare dată, trebuie să punem pe primul loc siguranța tuturor, pentru a ne putea reîntâlni sănătoși și mai puternici în 2021", au transmis aceștia.

Electric Castle, anulat. Biletele sunt valabile pentru anul viitor

Organizatorii Electric Castle au anunțat că amână evenimentul din acest an, urmând ca biletele deja achiziționate să poată fi folosite anul viitor, din perioada 14 – 18 iulie 2021, când va avea loc festivalul. Organizatorii au precizat, într-un mesaj postat pe Facebook, că au sperat până în ultimul moment că vor putea găsi un scenariu ideal care să le fi permis construirea Electric Castle.

”Nici de la autorități nu am primit până acum răspunsuri referitoare la detalii specifice, de planificare sau în legătură cu situația festivalului. Sănătatea și siguranța voastră au fost întotdeauna prioritatea noastră absolută și, din păcate, în acest moment, nu există un scenariu ideal în care festivalul să se desfășoare în deplină siguranță. Având în vedere toate aceste aspecte, am decis să alegem calea cea mai sigură și să amânăm EC8 pentru 14 – 18 iulie 2021”, se arată într-un comunicat.

"Ne-am simțit cu adevărat o mare familie când am văzut cu câtă înțelegere și susținere ați primit vestea noastră, peste 95% dintre dintre cumpăratorii de bilete și abonamente la festivalurile din acest an transformându-le în ANYTIME. Ne-ați arătat, încă o dată, că avem cel mai frumos public pe care și-l poate dori un festival, că nu suntem singuri, că aveți încredere în noi și că așteptați la fel de mult ca noi să ne revedem oricând situația ne-o va permite. Iar pentru toată această răbdare și înțelegere, vă mulțumim!

EXPERIENȚELE UNICE UNTOLD ȘI NEVERSEA NU POT FI ORGANIZATE ÎN CONDIȚIILE DATE. ORGANIZATORII ÎȘI ASUMĂ AMÂNAREA FESTIVALURILOR PENTRU ANUL 2021", au transmis organizatorii festivalurilor.

Summer Well, anulat pentru prima oară în 10 ani

Organizatorii festivalului Summer Well au anunțat, printr-un comunicat postat pe Facebook, că ediția din acest an va fi amânată pentru august 2021, pentru prima oară în 10 ani. Festivalul va avea loc anul viitor,  mai exact pentru 14-15 august 2021, iar celebrul picnic de noapte va avea loc pe 13 august. Organizatorii au anuntat ca toate biletele achizitionate anul acesta vor fi valabile anul viitor si ca in curand vor anunta variantele pentru cei care nu vor putea participa anul viitor.

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net