Femeie bătută cu brutalitate de soţ, pe stradă. „Nu a lăsat-o să urce în taxi, ci a tras-o afară şi a lovit-o“

Ultima actualizare:

    Foto Bistriteanul.ro
Foto Bistriteanul.ro

O femeie din localitatea Telciu a fost bătută cu sălbăticie, în plină stradă. Femeia a ajuns la spital, iar bărbatul a fost reţinut de poliție.

Florentina, în vârstă de 20 de ani, s-a întors acum trei săptămâni în ţară, din Germania. Soţul ei, Cătălin, o ameninţa deseori, prin telefon, iar de frică, aceasta nu a mai mers acasă, în Telciu – unde se mutaseră, ci la naşa ei, în Năsăud, relatează presa locală.

”A venit la mine, cu copiii. S-a întâlnit cu soţul ei la poliţie în Telciu şi au început demersurile pentru divorţ. Dar s-a temut să meargă acasă, că a mai bătut-o. Mama ei e moartă, aşa că a ales să stea la mine, cu cei doi băieţei ai ei: unul de aproape 5 anişori şi unul de aproape trei anişori„ a explicat, pentru Bistriţeanul.ro, naşa Florentinei, Reghina.   Ieri, poliţiştii din Telciu au sunat-o pe Florentina să mai meargă până la secţie, ca să mai semneze nişte acte, potrivit adevărul.ro.”Am pornit de dimineaţă, aşa că la 8.30 a fost la sediul poliţiei în Telciu. Eu am rămas cu copiii în maşină, şi m-am plimbat cu ei pe acolo, ca să nu îl vadă pe tatăl lor. Când a ieşit de la secţia de poliţie m-a sunat că el se ţine de ea, şi că să nu merg să o iau, ci să ne întâlnim la Peco. A zis că ea ia un taxi şi vine acolo. Dar el nu a lăsat-o să urce în taxi, ci a tras-o afară şi a lovit-o!!”, a povestit Reghina. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net