Femei agresate cu sălbăticie pe stradă

Ultima actualizare:

Teroare în oraş! Poliţia Teleorman a scos patrulele pe străzile din Alexandria, după atacurile de joi seară, când mai multe femei au fost agresate în centrul oraşului.

Două victime au ajuns la spital, în stare gravă, iar una dintre ele, cu hematom pe creier, a fost transferată de urgenţă la Bucureşti. Aceasta e angajată a Inspectoratului Şcolar Judeţean şi a fost izbită cu pumnii în cap, din spate, de o persoană rămasă neidentificată, până a leşinat, apoi a fost deposedată de geantă. În aceeaşi seară, o tânără a fost atacată în scara blocului şi individul a încercat să o violeze. Poliţia refuză să ofere date şi, se pare, nici nu ar avea un cerc de suspecţi, scrie adevarul.ro.

Atacurile au îngrozit oraşul, iar locuitorii din Alexandria discută aprins pe reţelele sociale. „Rezultatul recursului compensatoriu“, spun cetăţenii pe pagina de Facebook „Alexandria, Teleorman, România 2.0“. Atacurile sălbatice vin la câteva zile de la postarea lui Viorel Drăguşin, primarul din Alexandria, privind liniştea şi siguranţa cetăţenilor noaptea. „Frica domneşte în Alexandria şi mulţi oameni nu doresc să declare nimic“, scriu administratorii paginii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net