Femei agresate cu sălbăticie pe stradă

Teroare în oraş! Poliţia Teleorman a scos patrulele pe străzile din Alexandria, după atacurile de joi seară, când mai multe femei au fost agresate în centrul oraşului.

Două victime au ajuns la spital, în stare gravă, iar una dintre ele, cu hematom pe creier, a fost transferată de urgenţă la Bucureşti. Aceasta e angajată a Inspectoratului Şcolar Judeţean şi a fost izbită cu pumnii în cap, din spate, de o persoană rămasă neidentificată, până a leşinat, apoi a fost deposedată de geantă. În aceeaşi seară, o tânără a fost atacată în scara blocului şi individul a încercat să o violeze. Poliţia refuză să ofere date şi, se pare, nici nu ar avea un cerc de suspecţi, scrie adevarul.ro.

Atacurile au îngrozit oraşul, iar locuitorii din Alexandria discută aprins pe reţelele sociale. „Rezultatul recursului compensatoriu“, spun cetăţenii pe pagina de Facebook „Alexandria, Teleorman, România 2.0“. Atacurile sălbatice vin la câteva zile de la postarea lui Viorel Drăguşin, primarul din Alexandria, privind liniştea şi siguranţa cetăţenilor noaptea. „Frica domneşte în Alexandria şi mulţi oameni nu doresc să declare nimic“, scriu administratorii paginii.

Loading...