Fata răpită din Odorheiu Secuiesc a fost găsită într-o autogară. Ce susține adolescenta

fata-rapita.jpg

fata rapita
Adolescenta a fost găsită într-o autogară de unchiul său

Fata de 15 ani din Odorheiu Secuiesc răpită, luni seară, de pe o stradă din Târgu Mureş, s-a prezentat marţi dimineaţă la Poliţie împreună cu unchiul său, care a găsit-o într-o autogară din Târgu-Mureş.

Poliţia Română a anunţat, luni seară, că în jurul orei 17.40, a fost sesizată răpirea unei fete de 15 ani, Suketes Eva, din Odorheiu Secuiesc. De asemenea, s-a declanşat mecanismul "Alertă răpire copil", constituindu-se celula de criză. Marți dimineața ea s-a prezentat la sediul poliției alături de unchiul său, care a găsit-o între timp într-o autogară din Târgu-Mureș. 

”În ceea ce priveşte minora de 15 ani, din Odorheiul Secuiesc, a cărei răpire a fost sesizată la data de 30 noiembrie 2020, vă comunicăm că, în această dimineaţă, aceasta şi unchiul său s-au prezentat la sediul Politiei municipiului Târgu Mureş. De asemenea, minora a declarat verbal că a fost plimbată  cu autoturismul prin judetul Mureş, după care a fost lăsată intr-o autogară din Târgu-Mureş, unde a fost găsită de unchiul său”, anunţă Poliţia.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1