Fată de 16 ani din Bacău, violată de un bărbat de 64 de ani care o chemase să îi dea de pomană!

Ultima actualizare:

    Bărbatul este cercetat în stare de libertateFoto: PRO TV
Bărbatul este cercetat în stare de libertateFoto: PRO TV

Anchetă într-o comună băcăuană, după ce un bărbat de 64 de ani a fost acuzat că a violat o minoră de 16 ani. Iubitul fetei este cel care a alertat cele întâmplate la 112. Polițiștii l-au reținut pe suspect pentru 24 de ore, însă bărbatul a refuzat să coopereze cu anchetatorii.

Medicii legiști au eliberat un certificat care confirmă că minora a suferit un abuz. Cu toate acestea, judecătorii au decis că bărbatul nu reprezintă un pericol și au dispus cercetarea lui sub control judiciar, potrivit stirileprotv.ro.

Agresorul ar fi chemat-o pe copilă în casa lui din comuna Prăkești, sub pretextul că vrea să îi dea de pomană. Minora le-a spus anchetatorilor că bărbatul s-a năpustit asupra ei și că a violat-o.

Agresorul este un fost pușcăriaș

Se pare că bărbatul de 64 de ani a mai avut antecedente. În urmă cu patru ani, el a fost eliberat din închisoare, fiind închis pentru că și-a agresat soția. Fata de 16 ani i-a povestit totul iubitului ei, care a sunat imediat la poliție. Minora a fost dusă la Spitalul Județean de Urgențe din Bacău, unde medicii au constatat agresiunea.

„Un bărbat în vârstă de 64 de ani din comună Prăjeşti a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore fiind bănuit de comiterea infracţiunii de viol. Ulterior acesta a fost prezentat parchetului de pe lângă judecătoria Bacău care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, a explicat Cătălin Păduraru, purtător de cuvânt IJP Bacău. Chiar și așa, judecătorul a decis că bărbatul poate fi cercetat în stare de libertate. 

Citește și

Fiul lui Gheorghe Dincă, acuzat de viol în grup: „Tatăl a rezolvat problema cu prietenii polițiști!”

Preotul Răducă a clarificat declarațiile despre sarcina după un viol. ”Ține și de educație”

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net