Fată de 10 ani, agresată sexual în scara blocului de un bărbat de 46 de ani! Mama copilei a alertat poliția

Ultima actualizare:

    O fetiță de 10 ani a fost agresată în scara unui bloc din Râmnicu VâlceaFoto: Pixabay
O fetiță de 10 ani a fost agresată în scara unui bloc din Râmnicu VâlceaFoto: Pixabay

Caz revoltător în Râmnicu Vâlcea! O fată de 10 ani a fost agresată sexual în scara unui bloc din oraș. Polițiștii au reținut un suspect în acest caz, vineri (17 ianuarie). Este vorba despre un bărbat de 46 de ani, din comuna Scundu.

Apelul la 112 a fost făcut joi (16 ianuarie), de o femeie din Râmnicu Vâlcea care a anunțat că fiica ei, în vârstă de 10 ani, a fost agresată sexual de un bărbat necunoscut, în scara unui bloc. Oamenii legii au reținut un bărbat de 46 de ani din comuna Scundu, pe care îl cercetează pentru agresiune sexuală. Bărbatul va fi prezentat, sâmbătă (18 ianurie), instanței cu propunere de arestare preventivă, relatează Digi24.

Suspectul de 46 de ani a fost reținut pentru 24 de ore

„Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, iar semnalmentele persoanei bănuite de comiterea faptei au fost transmise tuturor polițiștilor din județ. Astăzi, 17 ianuarie a.c., polițiștii au reușit să identifice cu operativitate un bărbat de 46 de ani, din comuna Scundu, bănuit de comiterea faptei. Având în vedere probatoriul administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea pe 24 de ore a bărbatului, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea”, au anunțat reprezentanții IPJ Vâlcea.

image
image
image
image
image
image
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net