Explozie puternică cu victime într-un bloc din Galați. Parterul imobilului a fost distrus. Cinci persoane sunt la spital

explozie-galati.jpg

Bloc distrus în urma unei deflagratii la Galați
Explozia s-a produs într-un apartament situat la demisol din cauza unor acumulari de gaze
Sursa foto: ISU Galați

O explozie puternică soldată cu cinci victime s-a produs, joi dimineață, într-un bloc din Galați, aflat chiar în spatele Hotelului Galați. Deflagrația s-a produs din cauza unor acumulări masive de gaze într-un apartament situat la demisolul imobilului

O explozie puternică s-a produs, joi dimineaţă, într-un bloc din municipiul Galați, aflat chiar în spatele hotelului Galați. Deflagrația s-a produs din cauza unor acumulări masive de gaze într-un apartament situat la demisol, iar 5 persoane, dintre care una cu arsuri pe mai mult de jumătate din suprafața corpului, au fost transferate de urgență la spital.

Explozie într-un bloc din Galați. Imagini apocaliptice

Potrivit ISU Galați, deocamdată nu se cunosc motivele acumulării de gaze, adfr o anchetă în acest sens se află în desfășurare. Explozia s-a soldat cu cinci victime. O persoană  a suferit arsuri pe mai bine de 50% din suprafața corpului şi alte patru persoane au suferit traumatisme uşoare. Răniții au fost transportați la spital. De asemenea, au fost evacuate 21 de persoane dintre care 3 copii și 7 vârstnici. 

explozie-galati-bloc-parter.jpg

Parter de bloc distrus de o explozie la Galați
Explozia a distrus aproape în totalitate parterul imobilului
Sursa foto: ISU Galați

bloc-explozie-galati.jpg

Bloc distrus în urma exploziei de la Galați
În urma exploziei, o persoană a suferit arsuri foarte grave
Sursa foto: ISU Galați

Distrigaz Sud rețele spune că locatarii au fost de vină 

Dispeceratul Distrigaz Sud Reţele a transmis că a fost sesizat în această dimineaţă cu privire la evenimentul produs ȋn imobilul situat în spatele Hotelului Galați. Astfel, echipele de intervenţie ale companiei s-au deplasat la faţa locului şi au luat primele măsuri de siguraţă, sistând alimentarea cu gaze naturale în imobilul respectiv. „În urma investigaţiilor tehnice efectuate de către echipele Distrigaz Sud Reţele, nu au fost depistate scurgeri de gaze pe reţeaua de distribuţie din zona imobilului respectiv. Din informaţiile preliminare, explozia s-a produs pe instalaţia de utilizare a gazelor naturale de a cărei ȋntreţinere şi exploatare sunt responsabili clienţii. Distrigaz Sud Reţele colaborează cu organele competente care vor stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului”, a transmis compania.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1