Explozie la Uzina de Armament din Băbeni. Un tânăr de 22 de ani a murit

explozie_bologna.jpg

explozie puternica in apropiere de aeroportul din bologna
foto: Arhivă

Un tânăr de 22 de ani a murit în urma unei explozii la Uzina Mecanică Băbeni, Județul Vâlcea. Potrivit martorilor, victima lucra în unitatea respectivă și încerca să dezamorseze un proiectil, în momentul în care acesta a explodat. La fața locului au fost mobiliyate echipaje de prim-ajutor și pompieri.

Zeci de minute medicii au încercat să-l resusciteze pe tânăr. Chiar și un elicopter SMURD s-a deplasat la faţa locului pentru a-l transporta pe tânăr la spital, însă nu s-a mai putut face nimic pentru el. Medicii au fost nevoiți să declare decesul. Când și-a văzut fiul desfigurat, mama acestuia care lucra în aceeași secție, a făcut atac de panică și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

De asemnea, un alt angajat a avut nevoie de ajutorul medicilor.

La locul exploziei a fost trimisă şi o maşină de stingere, însă intervenţia acesteia nu a fost necesară, conform news.ro.

Uzina Mecanica Băbeni  din judeţul Vâlcea a fost  înfiinţată în anul 1981 și face parte din Sistemul Naţional de Apărare.

Loading...

Citește și

  • FOTO

    Trei români şi-au pierdut viaţa în urma unei explozii produse la o uzină chimică din localitatea cehă Kralupy nad Vltavou. Numărul total de victime este şase. Ambasada României în Cehia este cea care a informat despre explozie şi a precizat că trei români s-au numărat printre victime.

  • În decursul zilei de luni, 12 noiembrie, în jurul orei prânzului, la Fabrica de Arme Cugir a avut loc o explozie, urmată ulterior de un incendiu. Incidentul s-a soldat cu o victimă, persoana în cauză fiind găsită carbonizată. Incendiul a fost stopat după o oră și jumătate, iar o echipă a Ministerului Economiei s-a deplasat la fața locului pentru a investiga cauzele tragediei.