EXCLUSIV! Primul miliardar al lui Ianţu a fost avocat, stripper şi a ajuns actor

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

E sexy, are 38 de ani şi un titlu de miliardar, câştigat în 2002 la emisiunea „Vrei să fii miliardar”. Se numeşte Tudor Oltin Hurezeanu şi de când a devenit cunoscut s-a dedicat carierei de actor.

Pe 8 aprilie 2002 câştiga la Prima TV titlul de miliardar la celebra emisiune prezentată de Virgil Ianţu, „Vrei să fii miliardar". Dintre toţi cei care s-au încumetat să participe, Tudor şi încă un alt concurent au câştigat suma enormă, pe atunci, pusă în joc de producătorii concursului. Avea 27 de ani şi un viitor în faţă, iar după ce a terminat Facultatea de Drept, în 2008 a decis să se apuce de actorie.

„Este o pasiune pentru mine şi am început mai multe proiecte foarte interesante. Fac exact ce îmi place, film şi teatru", a povestit pentru Click! Oltin Tudor Hurezeanu. A început o carieră de avocat, însă nu a profesat niciodată.

A fost mult mai încântat de luminile rampei şi o vreme a făcut striptease masculin, a fost model pentru diverse campanii, a pozat pentru diverse reviste, fiind primul român care a pozat pentru "Men's Health" şi a prezentat haine pentru mai mulţi creatori de modă.

2002- Virgil Ianţu i-a înmânat cecul de un miliard de lei

simeon stalpnicul png

După ce a câştigat miliardul de la Prima TV, care la ora respectivă însemna circa 35.000 €, echivalentul unui apartament cu două camere, a început să facă mult sport şi a plecat în câteva călătorii. În 2006, a primit un rol în telenovela "Iubire ca în filme", care i-a deschis apetitul pentru actorie. Apoi a jucat alături de Sergiu Nicolaescu în "Supravieţuitorul" şi în serialul "State de România".

A devenit pasionat şi de cascadorie, arte marţiale şi kempo. Actorul a participat la mai multe competiţii şi face parte din Asociaţia cascadorilor din România. Nu a mai participat niciodată la concursuri precum cel care l-a făcut vedetă, dar recunoaşte că fără „Vrei să fii miliardar" n-ar fi ajuns ceea ce este acum.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net