EXCLUSIV Ministrul Transporturilor își mută biroul pe șantier. Joi și vineri va fi pe Autostrada Sebeș-Turda

ministrul-transporturilor-razvan-cuc.jpg

 Răzvan Cuc renunță la fotoliul de la minister pentru a sta pe șantier
Răzvan Cuc renunță la fotoliul de la minister pentru a sta pe șantier

Lucrările se fac în ritm de melc. Aceasta este concluzia la care a ajuns ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, după vizita pe care a avut-o zilele trecute pe șantierul Autostrăzii 10 Sebeș- Turda, loturile 1 și 2. Astfel că a decis ca două zile pe săptămână să-și mute biroul în mijlocul muncitorilor, ca să fie sigur că se vor mobiliza ca la carte. Joi și vineri va fi prezent pe șantier.

Pe 5 septembrie, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost să verifice stadiul lucrărilor la două obiective de investiții: loturile 1 și 2 de pe Autostrada Sebeș-Turda.

”Aş fi vrut să văd o forfotă şi o mobilizare mai mare”, a concluzionat demnitarul, care a luat și o decizie fără precedent: să-și mute biroul, două zile pe săptămână, pe acest șantier.

” De fiecare dată când vin pe şantier, parcă se animă, se energizează şantierul. Din această cauză, o să vin două zile pe săptămână, să stau efectiv în şantier, să văd punctele unde se lucrează şi cum avansează fiecare constructor, cu atât mai mult cu cât vreau să mă ţin de promisiune, în sensul că ce mi-a promis constructorul, că la sfârşitul lunii decembrie lotul 1, va fi dat în circulaţie”, a precizat Răzvan Cuc.

Răzvan Cuc, pe șantier pe 12 și 13 septembrie

Surse oficiale au precizat pentru Click! faptul că joi, 12 septembrie, și vineri, 13 septembrie, demnitarul își va muta biroul pe șantierul Autostrăzii Sebeș-Turda.

razvan-cuc-pe-santier.jpg

Pe 5 septembrie, ministrul Transporturilor a fost pe șantier, iar muncitorii au lucrat de zor
Pe 5 septembrie, ministrul Transporturilor a fost pe șantier, iar muncitorii au lucrat de zor

Luna trecută, constructorul italian, Impresa Pizzarotti, sistase aproape în totalitate lucrările pe lotul al Autostrăzii A10 Sebeş-Turda1 (17 km), pe motiv că statul i-ar datora 65 de milioane de lei. Dar iată că, odată cu vizita ministrului, băieții au trecut la treabă.

Răzvan Cuc a subliniat faptul că Guvernul României își îndeplinește obligațiile referitoare la plata la timp a lucrărilor executate și că nu mai acceptă nici o derogare de la respectarea standardelor de calitate și a termenelor asumate de către constructori.

Pentru lotul 2, care se întinde pe 24,25 km, grecii de la Aktor și-au asumat că-l vor da în circulație tot la finele anului. Asta ar înseamna 41,25 km noi de autostrada.

Răzvan Cuc le-a promis românilor că la sfârșitul lui 2019 vom avea gata 100 de kilometri.  

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1