Eugen Nicolicea, dat afară din emisiune după ce l-a jignit pe Moise Guran

Ultima actualizare:

    Nicolicea a fost dat afară din emisiune după o convorbire cu Moise GuranFoto: captură DIGI24
Nicolicea a fost dat afară din emisiune după o convorbire cu Moise GuranFoto: captură DIGI24

DIGI24 a fost terenul de luptă al realizatorului tv Moise Guran și al deputatului Eugen Nicolicea. Omul politic a fost invitat în "Jurnalul de seară", prezentat de Cosmin Prelipceanu, iar Guran, realizatorul "Biziday" a intrat în direct. După o convorbire aprinsă, PSD-istul Nicolicea a fost dat afară din emisiune.

Totul a pornit de la o declarație de-a lui Liviu Dragnea, dată la DNA: "Românii trebuie să aleagă între pâine și cătușe”, dar și de la o idee vehiculată tot mai des în ultimul timp, aceea că redefinirea unor infracțiuni ar permite multor persoane să scape de actele pentru care sunt cercetați.

Moise Guran a spus: „Nu e nevoie să aleagă, alege domnul Nicolicea pentru ei. Domnul Dragnea face licitațiile, domnul Nicolicea dă aministiile din când în când, sub o formă sau alta, în intervale regulate de timp. Întreabă-l pe domnul Nicolicea ce este aceea o intenție indirectă și ce se întâmplă când o infracțiune este redefinită în raport cu cei cercetați pentru fapte înainte de redefinire sau după ce au fost condamnați. Adevărul simplu este că o armată de 2200 de cetățeni care, cu intenție, în cel mai un caz indirectă, au păgubit statul român cu 600 de milioane de euro numai anul trecut, vor ieși din pușcării sau nu vor mai fi cercetați. Domnul Dragnea face licitațiile și domnii parlamentari dau amnistiile."

Deputatul a sărit ca ars și l-a atacat degrabă pe jurnalist: "Probabil nu-i spusese nimeni că vorbește prostii. Vorbești despre o grămadă de lucruri pe care nu le știi. Nu am văzut în viața mea un reporter care să vorbească atâtea prostii și cu atâta siguranță. Râzi ca fraierul. Vorbești prostii cu gura plină. Nu ți-ar fi rușine?! Obrăznicături ca tine au fost de multe ori pe post și faptul că vorbești cu gura mare nu înseamnă neapărat că ai și dreptate."

Nicolicea nu s-a oprit, l-a făcut "fraier" pe Guran, i-a spus că este "vai de capul lui" și l-a acuzat că îi plătește polițe mai vechi, dar și că este prost pregătit.

Cosmin Prelipceanu, realizatorul "Jurnalului de seară", a fost tranșant: "V-am ascultat cu mare atenție, v-am acordat tot respectul pe care îl mertați, dar din secunda aceasta nu mai aveți ce căuta în acest studio. Nu vă permit să veniți la noi și să ne jigniți."

Nicolicea a amenințat cu CNA-ul și a spus că a fost acuzat de fapte grave de către jurnalistul Moise Guran. L-a luat la rost pe Prelipceanu pentru că Guran nu ar fi adus probe și că i s-a permis să facă toate dezvăluirile pe care le-a făcut.

"În seara aceasta, am întrerupt dezbaterea cu politicienii în momentul în care unul dintre ei a încălcat regulile unei discuţii civilizate. La Digi24, respectăm libertatea de exprimare a invitaţilor noştri, ne place să avem în studioul nostru oameni cu opinii cât mai diferite, dar sancţionăm atacul la persoană şi insultele de orice fel. Iată momentul care ne-a făcut să întrerupem dezbaterea cu politicienii", a fost explicația celor de la DIGI24.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net