Episcopul porno, filmat cu ceasul de partenerii de sex

Ultima actualizare:

    Fostul arhimandrit  râvnea la a doua funcţie  din Episcopia Huşilor
Fostul arhimandrit râvnea la a doua funcţie din Episcopia Huşilor

Noi detalii în cazul scandalului sexual care a zguduit Biserica Ortodoxă Română! Cei trei clerici care l-au şantajat pe Corneliu Bârlădeanu, fost episcop al Huşilor, au fost condamnaţi. Fostul arhimandrit Sebastian Jitaru le oferea partenerilor lui Bârlădeanu un ceas-spion, cu care să filmeze scenele de sex.

A ieşit la iveală povestea şantajului! Dosarul a fost finalizat de Tribunalul Vaslui, scrie adevarul.ro. Judecătorii i-au găsit vinovaţi pe toţi cei trei clerici acuzaţi de şantaj, Sebastian Jitaru (fost arhimandrit) şi preoţii Răzvan Bumbu şi Gheorghe Damian. Ei au fost condamnaţi la câte doi ani de închisoare cu suspendare, dar sentinţa nu e definitivă. Probele au confirmat că, din mai până în iunie 2017, imaginile în care Bârlădeanu apărea dezbrăcat alături de parteneri tineri circulau prin curtea episcopiei, stârnind ”multă tulburare”.

Cutremurul avea să fie declanşat de “mâna dreaptă” a lui Corneliu. Arhimandritul Jitaru îşi dorea funcţia de arhiereu vicar (a doua ca rang după cea de episcop), pe care Bârlădeanu i-o promisese. Ca să pună presiune, Jitaru a scos armele: filmuleţele în care fostul episcop Corneliu apărea în ipostaze intime alături de alţi bărbaţi. Jitaru reuşise cu ajutorul unui ceas-spion, pe care îl împrumuta partenerilor de sex ai episcopului, să-l înregistreze în timpul partidelor de amor. Ceasul, despre care Jitaru spunea că i l-a cumpărat un ofiţer SRI, a fost confiscat de instanţă.

  Consilierii i s-au plâns episcopului că Jitaru ”merge în curtea episcopiei şi prezintă la toată lumea pe telefonul mobil acele imagini”. Consilierii l-au asigurat pe episcop că, dacă se va adresa procurorilor, numele său nu va apărea în spaţiul public. Doi preoţi din Vaslui îi solicitaseră 50.000 € fostului episcop, invocând ”o datorie” şi ameninţând cu ”lucruri grave”.

Corneliu Bârlădeanu  riscă pușcăria pentru  sex cu minori. El are  statutul de episcop  retras cu domiciliul  de serviciu la Văratec
Corneliu Bârlădeanu riscă pușcăria pentru sex cu minori. El are statutul de episcop retras cu domiciliul de serviciu la Văratec
image
image
image
image
image
image
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net