Emil Boc s-a vaccinat cu a doua doză a vaccinului AstraZeneca: "Totul a evoluat normal"

boc-rapel.jpg

boc rapel
Primarul Clujului, Emil Boc, a anunțat luni că s-a vaccinat la rapel cu a doua doză a vaccinului AstraZeneca
Sursă foto: Arhivă personală

Primarul Clujului, Emil Boc, a anunțat luni că s-a vaccinat la rapel cu a doua doză a vaccinului AstraZeneca. Iată mesajul pe care l-a scris pe contul personal de Facebook la scurt timp după vaccinare.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunţat, luni, că a primit a doua doză de vaccin AstraZeneca, afirmând că "totul a evoluat normal". "Susţin procesul de vaccinare şi consider ca pe această cale vom învinge pandemia, iar viaţa noastră va reveni la normalitatea pe care am avut-o înainte de pandemie (sau cât mai aproape de acea normalitate)", a declarat Boc.

"Azi m-am vaccinat cu a doua doza de vaccin Astrazeneca. Totul a evoluat normal. Mulţumiri speciale tuturor echipelor medicale care asigură procesul de vaccinare. Este un maraton şi la sfârşitul acestuia vom fi cu TOŢII câştigători", a scris Emil Boc pe Facebook, acolo unde a încărcat mai multe fotografii de la vaccinare. 

El a menţionat că prin vaccinare viaţa va reveni "cât mai aproape" de normalitatea dinainte de pandemie."Susţin procesul de vaccinare şi consider ca pe aceasta cale vom învinge pandemia, iar viaţa noastră va reveni la normalitatea pe care am avut-o înainte de pandemie ( sau cât mai aproape de acea normalitate)", a adăugat Boc, potrivit News.ro.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a primit, în 15 februarie, prima doză de ser AstraZeneca, el recomandându-le tuturor să se imunizeze.

Loading...
 
 

Citește și