Emil Boc, mesaj dur pentru USR PLUS după demiterea lui Vlad Voiculescu: ”Nu ne luăm mingea și plecăm”

Ultima actualizare:

    Emil Boc susține decizia premierului Florin Cîțu de a-l demite pe ministrul Sănătățiifoto: Inquam Photos
Emil Boc susține decizia premierului Florin Cîțu de a-l demite pe ministrul Sănătățiifoto: Inquam Photos

Emil Boc susține decizia premierului de a-l demite pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. Primarul Clujului spune că USR are de trecut cel mai important test de până acum. "Nu guvernăm pe la colţuri, ci guvernăm o ţară. Nu ne luăm mingea şi plecăm", este mesajul lui Boc pentru USR-PLUS.

Emil Boc a spus, într-o intervenție la Antena 3, că, atunci când se erodează încrederea într-un ministru, premierul e obligat să îl remanieze, iar coaliţia trebuie să meargă mai departe.

"USR trebuie să-şi pregătească alt ministru (...) Nu guvernăm pe la colţuri, ci guvernăm o ţară. Nu ne luăm mingea şi plecăm. Avem o pandemie de gestionat (...) Din mers o persoană trebuie să preia conducerea la Sănătate. Trebuie asigurată infrastructura pentru vaccinare, avem lucrurile legate de ATI. USR are cel mai important test de până acum. E un partid sau e o adunare politică”, a spus Boc la Antena 3, potrivit Adevărul.

Vlad Voiculescu a fost demis marți

Vlad Voiculescu a fost revocat din funcţia de ministru al Sănătăţii, iar premierul Florin Cîţu a transmis preşedintelui Klaus Iohannis documentele necesare. Surse politice afirmă că, înainte de a trimite actele pentru revocarea lui Voiculescu, premierul Florin Cîţu a avut o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis, care a şi-a dat acordul. 

Premierul Florin Cîțu a fost nemulțumit de faptul că secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, cu sprijinul ministrului Voiculescu, a trimis la publicare în Monitorul Oficial un ordin cu reguli mai dure pentru carantinarea localităților.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net