Elevul dependent de droguri a fost olimpic la matematică

4-act-olimpic-895515.jpg

tanar, droguri, elev, olimpic, politie
Puştiul eminent, doborât de narcotice

Ce coșmar! Tânărul de 18 ani oprit de polițiștii maramureșeni cu focuri de armă, în trafic, la sfârșitul săptămânii, e sclav al stupefiantelor.

Elev la Colegiul Naţional „Vasile Lucaciu” din Baia Mare, el era olimpic la matematică, dar viața lui s-a schimbat total după de a intrat într-un anturaj dubios, scrie adevarul.ro. Elevul a devenit dependent de substanţe interzise, chiar dacă părinţii lui au depus toate eforturile pentru a-l salva, internându-l, în cele din urmă, într-un centru de dezintoxicare. După externare, băiatul și-a dat din nou în petic.

Sâmbătă, el și un alt tânăr, aflați sub influența drogurilor, au alimentat într-o benzinărie, au “uitat” să plătească şi au plecat. Agenții i-au prins pe cei doi în Sălaj, după ce au tras focuri de armă. Tinerii au coborât din maşină şi nu au opus rezistenţă. S-au întins pe asfalt, iar când erau încătuşaţi de poliţişti, un jandarm i-a lovit cu bocancul în cap, imagini care au stârnit revoltă. Inspectoratul Județean de Jandarmi (IJJ) Maramureș a declanșat o anchetă internă.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1