Elevii vor avea minivacanță de Referendum

vacanta-copii.jpg

vacanta-copii
Copiii cu nevoi speciale din sectorul 4 vor primi alocaţii din această săptămână
FOTO: adevarul.ro

Elevi și profesorii ar putea avea o minivacanță cu ocazia Referendumului din 6 și 7 octombrie. Vineri, 5 octombrie, este Ziua Internațională a Educației, iar în cele mai multe școli din țară nu se fac ore. Anul acesta, clasele trebuie pregătite pentru consultarea publică.

Elevii şi profesorii nu au ore vineri, pe 5 octombrie, cu ocazia Zilei Internaţionale a Educaţiei. Astfel, în şcoli nu se desfăşoară cursuri, însă rămâne la latitudinea fiecărei unităţi de învăţământ ce manifestări specifice vor avea loc. În București și alte localități, în anii trecuți a fost zi liberă. Ziua Internaţională a Educaţiei la data de 5 octombrie a fost stabilită de UNESCO.

Pregătirea pentru Referendumul pentru familie

În zilele de 6 și 7 octombrie, mergem la vot. Este Referendumul pentru redefinirea familiei. De regulă, consultările populare se organizează în școli, iar clasele trebuie pregătite să primească alegătorii încă din 5 octombrie, apoi rearanjate pentru cursuri, în 8 octombrie. Așadar, elevii și profesorii ar putea avea zile libere în perioada 5 -9 octombrie.

Loading...