Elevi umiliţi de o profesoară că nu fac meditaţii cu ea

profa-meditatii.jpg

11 elevi s-au transferat la alte şcoli din cauza profesoarei Adriana Niță
Citeste tot despre: 

Scadal la Şcoala ”Mircea cel Bătrân” din Curtea de Argeş. Părinţii s-au revoltat pentru că profesoara de matematică se poartă urât cu copiii lor. Ei zic că totul a pornit de la faptul că elevii nu fac meditaţii cu ea.

Şi conducerea unităţii de învăţământ recunoaşte că profesoara Adriana Niţă îşi umileşte elevii la ore şi îi lasă corigenţi, deşi la examene iau note mari. Ca să scape de calvar, anul trecut, 11 elevi s-au transferat la alte şcoli.

”Din 2012, de când a venit la noi şi până la finalul anului trecut am înregistrat peste 20 cereri de transfer. Aproape toţi au invocat-o pe profesoara de matematică drept cauza mutării”, a declarat directorul şcolii, Ionel Marinescu, citat de argesexpres.ro.

Theodora Scalat, una dintre fostele eleve ale profesoarei, a fost lăsată corigentă, însă la evaluarea naţională a luat media 9,60.  Mai mult, fata este acum elevă de liceu, iar nota la teza de la matematică pe primul semestru a fost 10.

Loading...

Citește și

  • manuale, clasa, ore, elevi, sex

    De luni, 11 ianuarie, 3 milioane de elevi revin în bănci. Toţi, de la clasa întâi până la a XII-a, au la dispoziţie o mulţime de discipline din care pot să aleagă ceva interesant de învăţat. De pildă, la materia ”Educaţie pentru sănătate” vor afla totul despre sex.

  • Pe afară e mâncat de rugină, dar înăuntru e aproape lux! Conducerea unei şcoli gimnaziale cu internat din oraşul chinez Zhengzhou, din provincia Henan, a găsit soluţia ideală pentru a caza nu mai puţin de 300 de elevi.

  • uniforma scolara elevi proiect obligatorie

    Uniforma şcolară ar putea redeveni obligatorie, potrivit unei iniţiative legislative depuse de un grup de deputaţi PSD, scrie Mediafax. Sunt vizați elevii din învăţământul preşcolar şi preuniversitar de stat şi privat.

  • Mai sunt şase zile până începe noul an şcolar. Anul trecut a fost un imens scandal: elevii din clasele mici nu au avut manuale noi în primele luni de cursuri. Reporterii Click! au verificat care este situaţia cu o săptămână înainte de a veni ”bobocii” în clase.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1