Elevi bătuți la Liceul Eugen Lovinescu din București. Victimele au fost duse la Spitalul Grigore Alexandrescu

Ultima actualizare:

    Liceul Eugen Lovinescu este situat în sectorul 6, la câteva sute de metri de Secția 25 de Poliție
Liceul Eugen Lovinescu este situat în sectorul 6, la câteva sute de metri de Secția 25 de Poliție

Liceele bucureștene au ajuns zone de luptă. Ultimul exemplu s-a înregistrat miercuri la Liceul Teoretic”Eugen Lovinescu”din București. Doi elevi au ajuns la spitalul”Grigore Alexandrescu” după ce au fost agresaţi în fața unității de învățământ de alți trei tineri anunță news.ro.

Potrivit Poliţiei Capitalei, incidentul s-a petrecut în jurul ore 14.00. Doi elevi de clasa a XI-a de la Liceul Teoretic „Eugen Lovinescu” au fost atacați și loviți de alţi trei băieţi. Conflictul dintre cei cinci ar fost generat de o dispută verbală anterioară, mai precizează autorităţile. Mai mult, în încercarea de a atenua scandalul și a-și salva elevii, directoarea a fost și ea lovită potrivit martorilor oculari.

„La faţa locului au ajuns de urgenţă echipaje de ordine şi siguranţă publică ale Secţiei 25 Poliţie şi echipaj de prim-ajutor. Cei doi tineri au fost conduşi la spital pentru evaluare. La acest moment se efectuează audieri în vederea stabilirii contextului în care s-a produs agresiunea. Se efectuează cercetări sub aspectul săvărşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe şi pentru identificarea tuturor persoanelor implicate”, a transmis Poliţia Capitalei conform news.ro.  

Unul dintre cei trei agresori se află deja la secţia de poliţie pentru audieri.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Bucureşti (ISMB) Marian Banu a declarat pentru News.ro că directoarea unității de învățământ este cea care a sunat la 112, semnalând incidentul și cerând speriată ajutorul poliției.

image
image
image
image
image
image
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net