Elevă de clasa a VIII-a, racolată şi obligată să se prostitueze

Ultima actualizare:

Un piteştean în vârstă de 28 de ani e cercetat în stare de arest după ce a racolat, şantajat şi obligat să se prostitueze, timp de trei luni, o elevă de 14 ani. Totul a început în vara acestui an când Laurenţiu D. a aflat dintr-un cerc de cunoştinţe că adolescenta, elevă în clasa a VIII-a la o şcoală din Piteşti, e mai rebelă decât colegele sale, că fumează şi că nu ar mai fi virgină, scrie adevarul.ro.

 Bărbatul de 28 de ani a folosit aceste informaţii, a abordat-o pe fată şi a recurs la şantaj pentru a o determina să se prostitueze, ameninţând-o că le va spune părinţilor că a avut deja relaţii sexuale. Sub presiune, de teamă şi ruşine, copila a acceptat să se întâlnească cu un prim client adus de bărbat. A crezut că povestea se va încheia aici, însă individul a continuat să o şantajeze.

Timp de trei luni, fata a fost exploatată într-un apartament pe care individul îl închiriase special pentru “clienţi”. Poliţiştii din Piteşti au aflat ce se întâmplă în locuinţă şi că, mai mult, individul intenţionează să plece cu fata din ţară. La sfârşitul săptămânii trecute, oamenii legii au făcut o percheziţie în apartamentul folosit de bărbat pentru exploatarea sexuală a copilei şi l-au arestat pentru trafic de minori. Bărbatul e cercetat în spatele gratiilor, după ce Tribunalul Argeş a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

image
image
image
image
image
image
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net