Elev umilit de învățătoare din cauza unui mărțișor. I-ar fi spus că e urât. Care e varianta femeii

martisoare-elev.jpg

foto: arhivă Click!

Băiatul, elev în clasa a 3-a la școala din Popești, Slobozia, nu ar vrea să mai meargă la ore, în urma unui eveniment nefericit, petrecut în ziua de 1 Martie. Copilul spune că învățătoarea l-a umilit după ce i-a oferit un mărțișor. Cadrul didactic i-ar fi spus copilului că mărțișorul este urât și că ar fi putut să îi cumpere altceva.

Părinţii băiatului, care a fost diagnosticat ca fiind hiperactiv, au făcut sesizare şi la Inspectoratul Şcolar Argeş şi precizează că au venituri foarte mici ca să îşi poată permite să cumpere mărţişoare. În plus, băieţelul are o afecţiune oftalmologică, având nevoie de intervenţii chirurgicale la ambii ochi. Rudele copilului spun că acesta este extrem de afectat de incident şi că nu mai vrea să meargă la şcoală de frica învăţătoarei.

Întâmplarea relatată de Adevarul.ro are însă două variante: învățătoarea spune că baiețelul s-ar fi dus cu o ciocolată și cu mărțisor și i-ar fi că nu trebuia să dea banii și pe mărtișor, și pe ciocolată, iar copilul ar fi intepretat greșit. Cadrul didactic spune că nu l-ar fi jignit pe elev și că el are nevoie de o pregătire specială, din cauza faptului că este hiperactiv. Tatăl băieţelului a cerut conducerii şcolii din Slobozia să îi permită să stea pe holul şcolii în timpul orelor, pentru a preveni alte incidente. Solicitarea sa a fost aprobată.

 

Citește continuarea pe www.adevarul.ro

Loading...