Elev bătut de doi colegi în faţa profesorului

Ultima actualizare:

    Elevii riscă exmatricularea
Elevii riscă exmatricularea

Doi elevi de clasa a XII-a, de la Colegiul Tehnic nr. 2 din Târgu Jiu, l-au bătut cu pumnii şi picioarele pe un coleg, pe fondul unui conflict spontan.

Incidentul, care a avut loc marţi, este acum anchetat de conducerea şcolii, dar şi de poliţişti, dat fiind faptul că elevul agresat a suferit leziuni. Scandalul s-a produs în pauza dintre ore, la miezul zilei, imediat după ce a sunat de pauză.

La întreaga scenă a asistat şi profesorul care susţinuse ora şi care nu apucase să plece din clasă. Conducerea şcolii a informat familiile tinerilor implicaţi în scandal. Sancţiunea poate fi scăderea mediei la purtare.

“Existând acest dosar la poliţie, în funcţie şi de rezultatul pe care îl dau oamenii legii, pedeapsa poate fi şi mai gravă, mergând până la exmatriculare sau fără drept de înscriere în acest an şcolar”, a spus inspectorul şcolar Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net