Elena Udrea şi Adrian Alexandrov, portret de familie, în Costa Rica! Ce mare s-a făcut Eva Maria

elena-udrea-alaturi-de-mama-sa-si-adrian-alexandrov

elena udrea alaturi de amma sau si de adrian alexandrov Elena Udrea, alături de mama sa şi de logodnicul său, Adrian Alexandrov Foto:Arhivă personală
elena udrea, fost ministru al turismului, Adrian Alexandrov, gala bute, copil elena udrea, costa rica
de Carmen Ştefan

Elena Udrea, fostul ministrul al Transporturilor şi logodnicul său, Adrian Alexandrov, trăiesc o poveste de dragoste împlinită, în ciuda dificultăţilor de ordin legal cu care se confruntă. În pofida faptului că Elena Udrea a primit o pedeapsă de şase ani cu executare în România,c ei doi se bucură de viaţa de familie departe de justiţia din România, în călduroasa Costa Rica. Adrian Alexandrov face naveta România- Costa Rica des pentru a fi alături de logodnica sa şi adesea încarcă fotografii pe paginile reţelelor de socializare pentru a arăta prietenilor virtuali cât de împlinit se simte alături de fostul ministru şi de fiica lor, Eva Maria.

Adrian Alexandrov face mari eforturi pentru a fi alături de logodnica sa, Elena Udrea, aflată în Costa Rica. El călătoreşte des în ţara însorită pentru a se întâlni cu femeia care i-a furat inima şi a petrece câteva momente precum o adevărată familie. Ori de câte ori aterizează pe pământ străin, Adrian încarcă fotografii din vacanţă pentru a arăta prietenilor virtuali că îi prieşte rolul de tătic. Nici de această dată nu a făcut excepţie!

Aflat în Costa Rica, Adrian a încărcat o fotografie în care apare alături de Eva Maria şi de Elena Udrea, într-un peisaj desprins parcă din poveşti . Fericirea se citeşte pe chipul celor doi amorezi, iar Elena Udrea se simte o mămică împlinită, ţinând-o în braţe pe micuţa Eva Maria, care a împlinit şapte luni în urmă cu câteva zile.

elena-udrea-alaturi-de-adrian-si-fiica-lor

elena udrea , adrian si eva maria Elena Udrea radiază de fericire alături de logodnicul cu 13 ani mai tânăr şi fiica lor, Eva Maria Foto:Instagram

Elena Udrea a fost arestată, în Costa Rica, pe 4 octobrie 2018

Din 4 octombrie până pe 24 decembrie 2018, Elena Udrea, fost ministru al Turismului, şi Alina Bica, fost procuror-şef al DIICOT, au trăit un calvar într-un penitenciar din Costa Rica. În Ajunul Crăciunului, au fost eliberate după ce Instanţa Supremă a decis suspendarea executării pedepselor în urma scandalului pe tema completurilor de cinci judecători formate nelegal.

elena-udrea-arestata

elena udrea Elena Udrea a fost reţinută de Interpol pe 4 octombrie 2018, în Costa Rica

Elena Udrea a fost condamnată în dosarul Gala Bute la 6 ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu. Alina Bica are de ispăşit 4 ani de închisoare pentru favorizarea infractorului şi trafic de influenţă, într-un alt dosar. „Despărţirea de Eva a fost foarte greu de suportat. Am lăsat-o la 13 zile şi am găsit-o mult mai mare. Dumnezeu a făcut o minune. Eu şi Alina Bica am fost ţintele unui abuz în România”, a declarat Elena Udrea.

Cine este logodnicul Elenei Udrea

alexandrov-adrian-si-fetita

adrian alexandrov si fetita Adrian şi micuţa Eva Maria au trecut prin momente dificile, după ce Elena Udrea a fost arestată în Costa RicaFoto:Arhivă personală

Adrian Alexandrov este cu 11 ani mai tânăr decât Elena Udrea. Bărbatul a fost manechin de când avea 18 ani, iar acum lucrează ca broker imobiliar. La sfârşitul anului trecut, el şi-a extins afacerile şi a cumpărat o companie imobiliară pe care a afiliat-o unei reţele de renume internaţional. În anul 2018, a tranzacţionat proprietăţi de aproximativ 4 milioane de euro. Atunci când a fost întrebat care este reţeta succesului său, iubitul Elenei Udrea a răspuns simplu: ”Cu multă muncă şi răbdare, totul este posibil”.

 

Citeşte şi: 

Alexandrov s-a dus în Costa Rica să fie cu Elena Udrea de Valentine’s Day

Prima poză cu Elena Udrea după ce a ieșit din închisoare. Petrece Sărbătorile cu fiica și iubitul

Loading...

Citește și

  • Elena Udrea, alături de fiică şi de mamă, de Ziua Femeii. Ce mesaj emoţionant a transmis

    Elena Udrea(45) se bucură de fiecare clipă petrecută alături de familie, iar ziua de 8 martie a fost una cu adevărat specială pentru fostul ministru al Turismului. Cu ocazia Zilei Internaţioanle a Femeii, Elena Udrea le-a făcut o surpriză prietenilor virtuali, publicând pe contul personal de Facebook o fotografie în care apare alături de fiica sa şi de mama ei.

  • Alexandrov s-a dus în Costa Rica să fie cu Elena Udrea de Valentine’s Day

    Viața Elenei Udrea s-a schimbat radical: a ieșit din pușcărie în Ajunul Crăciunului și și-a serbat aniversarea a 45 de ani în libertate, alături de fetița sa și de iubitui ei. În preajma Zilei Îndrăgostiților, iubitul ei, Adrian Alexandrov, a postat o fotografie cu Elena Udrea și fetița lor, Eva Maria, în vârstă de cinci luni.