Elena Udrea, primele declaraţii din penitenciarul din Costa Rica

Ultima actualizare:

    Elena Udrea a născut prematur în urmă cu trei săptămâni Foto: arhivă personală
Elena Udrea a născut prematur în urmă cu trei săptămâni Foto: arhivă personală

Reţinută de aproape o săptămână de patru agenţi Interpol, pe străzile din San Jose, în timp ce se afla la plimbare cu bebeluşul şi iubitul, Elena Udrea a vorbit pentru prima dată de la arestării. Este revoltată de ceea ce s-a întâmplat cu ea, mai ales că susţine că are statut provizoriu de refugiat. Fostul ministru al Turismului le-a făcut mărturisiri jurnaliştilor de la Antena 1, care au vizitat-o la penitenciarul de femei "El Buen Pastor" din Costa Rica.

Elena Udrea a ajuns după gratii în ţara în care credea că va scăpa de pedeapsă. Blonda a fost ridicată de pe stradă, într-un moment în care nici prin cap nu-i trecea ce avea să se petreacă. Adrian Alexandrov a făcut declaraţii despre acţiunea celor patru agenţi Interpol şi despre cât de speriaţi au fost când au auzit că Elena Udrea trebuie să se despartă de fetiţă.

Adrian Alexandrov a vorbit din apartamentul în care locuieşte cu fetiţa în San Jose
Adrian Alexandrov a vorbit din apartamentul în care locuieşte cu fetiţa în San Jose

"Noi mergeam spre casă în acel moment, pentru că Elena trebuia să hrănească fetiţa. (...). Elena suferă foarte mult, pentru că s-a chinuit să aibă acest copil, iar fetiţa în momentul de faţă este dependentă de mamă. Copilul fiind născut mai devreme are nevoie de ea", a spus Adrian Alexandrov la Observatorul de la Antena 1. Iubitul de 32 de ani al blondei cu asipraţii înalte la Controceni s-a transformat în mamă, tată şi bonă pentru cea mică pe care o îngrijeşte cu mare simţ de răspundere.

Şi Elena Udrea a vorbit cu reporterii de la Antenă. "Am discutat şi noi cu ea şi era oarecum revoltată. Îi este dor de copil şi cere verificarea documentelor în baza cărora Interpol a ridicat-o de pe stradă. Din punctul de vedere al Elenei Udrea şi al apropiaţilor ei, această acţiune a Interpol a fost făcută fără temei legal. Am vorbit şi cu Elena Udrea - mi-a spus printre altele că la dosarul pe care cei din România l-au trimis în Costa Rica cu cererea de extrădare nu există motivările condamnările nici în Gala Bute, nici în dosarul în care a fost condamnată Alina Bica. Ea mai spunea că dosarul este incomplet. Asta pentru că nu există la acel dosar documentele privind statul ei provizoriul de refugiat, ceea ce ar însemna, potrivit Elenei Udrea faptul că Interpolul nu ştia că exista acel statut de refugiat. Aşteaptă cu interes să fie judecat recursul ei şi speră ca judecătorii să o plaseze în arest la domiciliu pentru a se ocupa de fetiţă", a explicat Ana-Maria Bujor, trimisul special al Antena 3 în Costa Rica, citat de Știripesurse.ro.

Elena Udrea a devenit mamă în urmă cu trei săptămâni. Statul român are două luni la dispoziţie să demonstreze necesitatea extrădării. Elena Udrea a fost condamnată la 6 luni de închisoare cu executare, pentru luare de mită şi abuz în serviciu, sentinţă în finală în dosarul "Gala Bute". 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net