Elena Udrea, despre relația pe care o are cu Adrian Alexandrov: «Este un tată minunat»

Ultima actualizare:
Elena Udrea stă la povești cu fiica ei
Elena Udrea stă la povești cu fiica ei

Elena Udrea a vorbit despre relația pe care o are cu Adrian Alexandrov, tatăl copilului ei. Cei doi sunt mai apropiați ca niciodată, mai ales după ce au trecut prin clipe grele.

Elena Udrea a oferit un interviu, unde a povestit care este relația ei cu tatăl fiicei sale, mărturisind faptul că nu are ce să-i reproșeze, este un tată minunat. 

„Este o relație frumoasă, puternică nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine. Adrian a făcut față neașteptat, mai bine chiar decât alții cu mai multă experiență de viață. Aș zice că este ca și când ar fi făcut armata, dar nu in garnizoană, ci direct pe front. Este un tată minunat, implicat, prea implicat chiar, și care o iubește enorm pe  Eva. Ne place să facem lucruri împreună, să avem planuri care acum o includ și pe Eva. Este o persoană loială, pe care poți conta. Relația  noastră este destul de relaxată, discuțiile aprinse dintre noi pornind de la modul diferit în care interacționăm cu copilul. Eu sunt mult mai permisivă cu ceea ce are voie să facă Eva, mai puțin stresată de tot ce ar putea să fie greșit, îi spun de mult mai puține ori „nu”, sau  aproape deloc. Prefer să comunic cu ea ca și cu un copil mare și mie mi se pare că funcționează, Eva înțelegând și reacționând la tot ce îi spun”, a declarat Elena Udrea pentru ciao.ro.

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea (46 de ani) a publicat o nouă fotografie în care apare împreună cu fiica sa şi povesteşte că i-a spus ”Capra cu trei iezi”, făcând o trimitere şi la situaţia din Orientul Mijlociu. ”Dacă am scăpat de război, avem timp de poveşti”, a notat Elena Udrea, în mesajul care însoţeşte fotografia. Blonda a recunoscut că a marcat o premieră cu acest basm, în relaţia cu fiica ei, dar şi-a dat seama emoţionată cu nu mai ştie finalul.  

”Wow...în seara aceasta am spus prima poveste copilului meu... nu mi-am imaginat vreodată momentul acesta. Luată pe nepregătite, am povestit «Capra cu trei iezi». Din fericire, Eva a adormit atunci când lupul a mâncat iezii, pentru că nu mi-am amintit finalul. Cum a reuşit capra să îi salveze până la urmă?”, a scris Elena Udrea, alături de fotografia în care apare alături de fiica sa.


    Elena Udrea stă la povești cu fiica ei
Elena Udrea stă la povești cu fiica ei
image
image
image
image
image
image
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net