Elena Ceaușescu înregistra partidele de sex. Cine devenise obsesia ei

elena-ceausescu.jpg

Elena Ceaușescu voia să știe cum fac sex nevestele oamenilor de stat
Elena Ceaușescu voia să știe cum fac sex nevestele oamenilor de stat

Detalii incredibile din viaţa Ceauşeştilor ies la iveală. S-a aflat că Leana avea o obsesie ascunsă: înregistra partidele de sex ale nomenclaturiştilor. Era curioasă să afle cum fac alții amor și făcuse o fixație pentru actrița Violeta Andrei.

Cartea „Orizonturi roșii”, scrisă de Ion Mihai Pacepa, care a fost șeful adjunct al Departamentului de Informații Externe (spionaj), aduce în atenție o obsesie majoră de-a Elenei Ceaușescu. 

Ea voia să știe cum fac sex nevestele nomenclaturiștilor. Astfel că-i punea pe agenții lui Nicolae Ceaușescu să planteze microfoane în camerele lor, iar apoi asculta casetele aduse de securiști.

Leana era obsedată, în principal, de actrița Violeta Andrei, soția ministrului de externe Ștefan Andrei.

cartea-orizonturi-rosii.jpg

În cartea ”Orizonturi roșii” apar detalii picante din viața Ceaușeștilor
În cartea ”Orizonturi roșii” apar detalii picante din viața Ceaușeștilor
”Pe la mijlocul anilor ’70, Elena a vrut să știe cum face Violeta dragoste. Câteva zile mai târziu, când i-am pus un magnetofon pe birou, Elena nu se mai sătura ascultând înregistrarea. «Curva dracului», a spus Elena respirând din greu. «Ascult-o, dragă, cum șuieră din vârful limbii și cum începe-apoi să urle ca hiena, de-ți sparge timpanele». Din acea zi, Elena a făcut o pasiune pentru Violeta. În aprilie, Elena a cerut să i se instaleze echipament de ascultare în camera din spate, iar după aceea a început să păstreze casetele cu Violeta. Și altele”, scrie în cartea „Orizonturi roșii”.

Femeia a fost una dintre cel mai frumoase actrițe din ”epoca de aur” și s-a retras din lumina reflectoarelor de mai bine de un deceniu.

Are 78 de ani și locuieşte singură într-o vilă cochetă din Snagov.  

actrita-violeta-andrei.jpg

Actrița Violeta Andrei devenise obsesia Elenei Ceaușescu
Actrița Violeta Andrei devenise obsesia Elenei Ceaușescu
“Pe Elena Ceauşescu n-am cunoscut-o, n-am vorbit niciodată cu ea, am dat mâna, atâta tot. Ea mă ura, pur şi simplu, eram persona non-grata”, ne-a povestit Violeta Andrei, în urmă cu trei ani.

Dar fixația Elenei Ceaușescu nu se oprea aici. Era  fericită să afle detalii picante din viața intimă chiar și a propriilor copii.

Nicu Ceaușescu a urinat pe stridii și i-a pus pe alții să le mănânce

Și se știe că Nicu Ceaușescu era un obișnuit al petrecerilor și îi plăcea foarte mult alcoolul. El le promitea prietenilor lui că o să îi facă miniștri, după ce vor muri Nicolae și Elena Ceaușescu, pe care îi numea "babacu și babaca".

În cartea lui Pacepa este amintit un episod interesant. La o petrecere organizată de Ștefan Andrei, Nicu s-a îmbătat și a urinat pe stridii, îndemnându-i pe petrecăreți să le mănânce, acum că le-a pus "condimente".

După ce s-a terminat petrecerea, Nicu Ceaușescu a agresat o chelneriță, căreia i-a sfâșiat bluza și i-a spus: ”Vreau să te regulez aici. Pe masa asta, curvo”!

Au existat numeroase zvonuri despre Nicu Ceaușescu. Se spunea că a omorât oameni, după ce i-a călcat beat cu mașina, că viola femei și că pipăia nevestele demnitarilor de față cu ei.

 

Loading...