Electric Castle 2021 nu va avea loc anul acesta. Ce au anunțat organizatorii

concert.jpg

electric castle 2021
Electric Castle, amânat și în acest an din cauza pandemiei de Covid-19

Electric Castle 2021 nu va avea loc,au transmis organizatorii într-un comunicat. Aceștia au anunțat că festivalul va fi amânat pentru la anul. Hotărârea a fost luată în contextul ultimelor măsuri stabilite de către autorități privind limitarea numărului de spectatori pentru toate evenimentele culturale și de divertisment din această vară.

De ce a fost amânat Electric Castle 2021 

Decizia vine într-un moment în care organizatorii se aflau, oricum, sub presiunea timpului foarte scurt rămas, graficul normal de implementare a festivalului fiind, deja, cu mult depășit. În plus, parte dintre artiștii care ar fi trebuit să se afle pe afiș și-au reprogramat sau anulat turneele europene, mai arată organizatorii festivalului.

Ei mai spun că toate aceste date analizate în detaliu au dus spre singura alternativă viabilă și corectă pentru public: evitarea organizării unei ediții de compromis și stabilirea unor noi date, 13 – 17 iulie 2022.

Organizatorii Electric Castle 2021 au anunțat, printr-un comunicat de presă, că trupele twenty øne piløts, Gorillaz & Deftones au fost reconfirmate pentru noile date, stabilite pentru 13 – 17 iulie 2022. "Focusul pentru următoarea perioadă va fi de a convinge autoritățile să clarifice măsurile anunțate, astfel ca experiența Electric Castle să existe, chiar și într-o formă diferită, în 2021", spun organizatorii Electric Castle.

Ce se întâmplă cu biletele pentru Electric Castle 2021 

Toate biletele achiziționate pentru ediția a 8-a rămân valabile pentru noile date din 2022, detalii și opțiuni urmând a fi comunicate în următoarele zile.

Conform hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență din 14 mai, evenimentele din luna iulie vor fi limitate la 2.500 de spectatori. În plus, hotărârea conține alte limitări care, pentru a fi aplicate, necesită clarificări ce vor solicita alte noi runde de discuții, probabil în următoarele săptămâni.

Organizatorii Electric Castle 2021 speră să fie reluate în cel mai scurt timp discuțiile legate de măsurile aplicabile evenimentelor, pentru ca acestea să fie pe deplin clarificate, astfel încât "planurile de a oferi experiența Electric Castle, în această vară, chiar și într-o formă modificată și adaptată, să poată prinde contur".

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1