El a ordonat anularea zborurilor Tarom în ziua moţiunii?

4_5-baza-2col.jpg

Liderul PSD Neamţ, Ionel Arsene
Citeste tot despre: 

Liderul PSD Neamţ, Ionel Arsene, i-ar fi cerut lui Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, să reţină avioanele cu parlamentari la sol în ziua moţiunii, susţin surse politice pentru „Adevărul“.

Ionel Arsene a fost unul dintre negociatorii PSD la votul pentru moţiunea de cenzură, încercând să menţină Guvernul Dăncilă la Putere. În calitate de şef al filialei Neamţ, de care aparţine ministrul Cuc, deci în calitate de şef direct, Arsene i-a cerut lui Răzvan Cuc să amâne zborurile Tarom spre Bucureşti în care se aflau parlamentari ai Opoziţiei în ziua moţiunii, susţin aceleaşi surse. Liderii PSD estimau că în cursele interne operate de Tarom sunt cinci-şase parlamentari ai Opoziţiei, iar absenţa de la votul moţunii de cenzură ar fi putut înclina decisiv balanţa în favoarea Guvernului Dăncilă.

Cuc s-a conformat, dar s-a lovit de refuzul şefei Tarom, pe care apoi a dat-o afară. Moţiunea a trecut până la urmă cu 238 de voturi, doar cinci peste limita majorităţii. Între timp, DNA a intrat pe fir, iar ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, s-a plâns acum apropiaţilor că partidul i-a întors spatele, deşi el a încercat să salveze guvernarea.

Ionel Arsene, liderul PSD Neamţ, neagă faptul că i-ar fi cerut ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, să ţină la sol avioanele Tarom: „Atragerea numelui meu într-un scandal creat artificial de o angajată concediată pentru lipsa de competenţă şi neîndeplinirea proiectului managerial la care s-a angajat face parte din bătălia politică şi din atacurile subversive la adresa PSD“. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1