El este câștigătorul marelui premiu de la Loto! Ce va face cu cele 2 milioane de euro

Câștigătorul potului cel mare de la Loto 6/49 este din capitala Moldovei, iar premiul cel mare îl va împărți, cel mai probabil, cu familia.

La agenţia din carterul ieșean Moara de Foc s-au jucat 700 de bilete în data de 11 februarie la 6/49. Ieşeanul norocos  a jucat cu trei variante şi a reuşit să câştige două milioane de euro, adică peste 9,3 milioane de lei. Ce se știe despre el? Faptul că are în jur de 60 de ani și se grăbește să-și ridice marele premiu. Cel mai probabil banii îi va împărți cau familia. 

Nu este pentru prima dată când premiul cel mare de la Loto este câștigat de un ieșean. Inclusiv anul trecut potul de un milion de euro s-a dus tot în Iași, tot la un bărbat, care, coincidență, a jucat la agenția 22-001, loc în care Mihai Cazacu, alt câștigător Loto, a pus mâna pe aproape 4 milioane de euro în 2008. Soarta a făcut însă ca acesta să piardă aproape toți banii din cauza unor investiții neinspirate, fiind condamnat inclusiv a un an și nouă lunid e închisoare pentru evaziune fiscală.  

loading...
Loading...

Citește și