Ea este fetița minune din Săcălaz care la şapte ani a primit o stea pe celebrul Hollywood Walk of Fame

bianca-maria-scafariu-oficial.jpg

Bianca Maria Scafariu este fetița minune din Săcălaz care la şapte ani a primit o stea pe celebrul Hollywood Walk of Fame
Bianca Maria Scafariu are talent la muzică și dans
foto: captura Facebook

Bianca Maria Scafariu din Săcălaz, județul Timiș, a devenit subiect de mândrie pentru întreaga comunitate. La doar 7 ani, fetița a primit o stea pe celebrul Hollywood Walk of Fame. Și asta după ce părinții au înscris-o la o agenție de modeling din Capitală.

Drumul fetei a fost, așa cum aveau să intuiască părinții, plin de succes. Pentru că Bianca avea talent la muzică și dans, soții Scafariu nu au stat pe gânduri și au decis să o înscrie la o agenție de modeling. De aici până la primul casting nu a mai fost decât un pas. A fost chemată la București pentru a participa la o preselecție și așa a ajuns să reprezinte România la concursul de modeling și dansuri sportive World Championship of Performing Arts în America.

Bianca a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Concursul s-a desfășurat în perioada 12-20 iulie. Fetița s-a întors acasă cu trei medalii de bronz și două de argint.

Pe 21 iulie, Bianca scria pe pagina ei de facebook:  

”Sunt fericita! Finalul campionatului mondial de talente World Championschipss of Performing Arts Hollywood !!! În urma căruia am obținut 5 medalii la secțiunea vocal pop,vocal latino,original work, Dance open, și 1 în cadrul semifinalei de modelling!”

bianca-maria-scafariu-stea.jpg

Bianca Maria Scafariu are 7 ani si este din Sacalaz, judetul Timis
Bianca Maria Scafariu din Săcălaz, județul Timiș, a primit o stea pe celebrul Hollywood Walk of Frame
foto: captura Facebook

Cea mai mare reușită a Biancăi este faptul că a primit drept răsplată pentru premiile câștigate o stea pe celebrul Hollywood Walk of Fame, acolo unde există peste 2600 de stele ale unor celebrităţi.

Hollywood Walk of Fame este o alee ce se întinde de-a lungul Bulevardului Hollywood şi Străzii Vine din Los Angeles, California, în trotuarele căreia au fost încorporate la distanţă de 1,8 m una de alta stele realizate din terrazzo şi alamă şi inscripţionate cu numele diverselor vedete din industria de divertisment americană, cărora s-a dorit să li se aducă astfel un omagiu. Orientat de la est la vest pe Bulevardul Hollywood, de la Strada Grover la Bulevardul La Brea (2,1 km), şi de la nord la sud pe Strada Vine, între Strada Yucca şi Bulevardul Sunset (0,7 km), Hollywood Walk of Fame a fost creată în 1958 şi avea la 8 noiembrie 2011 2454 de stele în cinci colţuri cu numele unor celebrităţi din diverse domenii ale industriei de divertisment: regizori, actori, muzicieni, producători şi chiar personaje fictive, potrivit wikiepedia.

Talentul fetiţei nu se oprește aici. Ea este înscrisă și la Şcoala de Canto Vivere din Oradea, unde participă la cursuri în fiecare weekend. Mai mult, a reusit să câștige locul I în Italia la un concurs similar, potrivit debanat.ro.

Loading...

Citește și